Γενικά Κοκατιλ ή Ζακο;

O ξαδερφος σου φανταζομαι οτι δεν ενδιαφερθηκε οταν η μαμα του ειπε οτι δεν θα το βγαζεις απο το κλουβι. Εγω παντως ποτε δεν θα αγοραζα ενα κατοικιδιο για διακοσμητηκο σπιτιου γιατι σημασια εχει να εξημερωσεις το πουλι και να δεθεις μαζι του πραγμα που δεν γινετε αν δεν το βγαζεις απο το κλουβι του! Εγω οποτε βγαινω εξω απ'το σπιτι μου ακουω απο την διπλανη οικοδομη ενα κοκατιλ λευκο να φωναζει αυτο το κοκατιλ ειναι σε αθλια κατασταση γιατι βρησκετε συνεχια στο μπαλκονι! Ο ξαδερφος σου τι κανει με τους γειτονες οταν οι παπαγαλοι ειναι στο μπαλκονι φωναζουν συνεχεια! Εγω του προτεινω να δωσει τα Lovebirds και να μην παρει αλλα πουλια η κατοικιδια εκτος αν θελει να παρει ψαρια τα οποια ειναι για διακοσμητικο!
 
καλημερα
δε νομιζω οτι τα ψαρια ειναι διακοσμητικο!😱 ειναι ψυχουλες που εχουν αναγκη απο περιποιηση κ φροντιδα, μπορει να μη θελουν χαδια, αλλα διακοσμητικο; διακοσμητικο ειναι το μπιμπελο
 
Οταν λεω διακοσμητικο θελω να πω οτι δεν χρεια ζοντε χαδια μονο τροφη για οσους εχουν ενυδριο αλλα αν δεν εχουν μηχανισμους τοτε θελει αλαγμα το νερο.Αλλα ποτε δεν ειπα οτι δεν θελουν φροντιδα. Ειπα οτι τα εχουν για ομορφια δεν μπορει καποιος να δεθει με το ψαρι του και αν μπορει το ψαρι δεν θα του δωσει καμια σημασια!
 
τα ψαρια δεν χρειαζονται μονο τροφη κ αλλαγη στο νερο, που κ μηχανισμο να εχεις(φιλτρο) παλι χρειαζεται μερικη αλλαγη, τα ψαρια νομιζω χρειαζονται την ιδια φροντιδα με τα υπολοιπα ζωα(βιταμινες, φαρμακα, συμπληρωματα κτλ) κ τα χρυσοψαρα ζουν πολλα χρονια με την καταλληλη φροντιδα κ τελος παντων απο αυτα που εχω διαβασει στο ιντερνετ δεν ειναι απλη υποθεση να φροντιζεις ενυδρειο, επαθα κ εμαθα
φιλικα:)
 
Νομιζω οτι εχεται ξεφιγει απο το θεμα...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ, Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΕΛΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ LOVEBIRDS ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ.
 
μπραβο. Παλι καλα! Να τους δινει και σημασια ομως και να ασχολειται...
 
Back
Top