Ασθένειες Κολλάνε περιττώματα στην αμάρα του κοκατίλ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Αnnaplat
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
κ μετα αρχισαν να κολλανε οι κουτσουλίες στην αμαρα; τεσπα οτι και να σου πουμε αν δε το δει γιατρος δε μπορουμε να ξερουμε! Περιμενουμε νεα σας!
 
200 ευρώ δεν παίρνει κανένας για μια ανάλυση περιττωματων. Στη Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά 30 κοστίζει. Αλλά όπως είπαμε καλύτερα να πληρώσεις αυτά τώρα πάρα να πληρώνεις αργότερα φάρμακα και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις. Ασε που αν περιμένεις να σταματήσει να τρώει για το πας στο γιατρό τότε τα χρήματα θα πεταχτούν άδικα αφού κατά πάσα πιθανότητα η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.
 
Μόλις γύρισα από την πτηνίατρο μου ειπε οτι δεν εχει κατι αλλα μου έδωσε ένα προβιοτικο και μυλοξιδο. Επισης έμαθα ότι δεν είναι αγόρι αλλά κορίτσι, κάναμε και τεστ ψυττακωσης.
 
Το digest oropharma(υπάρχει σε κάποιο κατάστημα Ελλάδα;), κορίτσι λέει επειδή το γκρι είναι αρκετά σκούρο στα φτερά και έχει πολλές άσπρες βουλες(από ότι θυμαμαι).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Είναι προβιοτικο αυτό? 👎
Δεν το γνωρίζω. Ο δικός μας πτηνιατρος μας έδινε τα ανθρώπινα ultra levur. Για το φύλο νομίζω θα πρέπει να περιμένεις λίγο γιατί είναι πολύ μικρό.
 
Back
Top