Ασθένειες Κοπηκε το ποδι καναρας και κρεμεται απο λιγο δερμα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης franki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μια κόντρα μεταξύ σας για το πόσο υπεύθυνος ή ανέυθυνος είναι ο καθένας δεν νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα το πουλί, ούτε ότι προσφέρει κάτι στους υπόλοιπους που διαβάζουν! Το να έχει φωλιά μέσα ενώ έκοψε το πόδι της είναι σίγουρα λάθος. Αφού την έβγαλες τη φωλιά και το πουλί το είδε πτηνίατρος και αναρρώνει όλα καλά. Ηρεμήστε και ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη και την ανάρρωση του πουλιού Φραγκίσκε. Αυτό είναι που έχει σημασία, να αναρρώσει και να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση. Σίγουρα με κομμένο πόδι θα είναι πιο δύσκολο να στέκεται και να μετακινείται μέσα στο κλουβί, αλλά θα συνηθίσει. Περαστικά εύχομαι.

φιλαρακι αν ειμουν στα α... μου, δε θα εστελνα να μαθω πληροφοριες, ουτε θα ρωταγα να μαθω. Και δεν νομιζω οτι με ξερεις ωστε να με αποκαλεις ψευτη η ανευθυνο. Και νομιζω οτι τα πουλια μου τα ξερω και τα αγαπω καλητερα απο τον καθενα. Εγω τουλαχιστον ρωταω για να μαθω, δε το παιζω πολυξεροπουλος ουτε μπαινω στο φορουμ για να μειωσω καποιον που απλα συλεγει πληροφοριες για τα πουλια του. Ετσι για να δειχτω!

Δεν θελω να δωσω περισοτερη εκταση στο θεμα γιατι σεβομαι τον χωρο που βρισκομαι.Αλλα κανεις δεν σε αποκαλεσαι ψευτη. Κανεις δεν ειπε οτι δεν τα αγαπας. Στο φορουμ οπως λες μπηκες για να συλλεξεις πληροφοριες.Αυτες σου δινουμε κι εμεις και σου λεμε την αληθεια.Αν δεν την δεχεσαι...☹συγνωμη απο το φορουμ για το off topic μυνημα..υποσχομαι οτι ειναι το τελευταιο)

Σας υπενθυμίζω ότι οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν επιτρέπονται και σας παρακαλώ εφόσον θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτηση, να το κάνετε επί του θέματος.

καλησπερα παιδια ζητω συγνωμη απο το φορουμ για την λαθος σταση του μνμ. Αλλα οταν με αποκαλουν ανευθηνο;τελος παντων λαθος μου και το αναγνωριζω. Το πουλακι ειναι παρα πολυ καλητερα. Και τα φαρμακα βοηθησαν.σε πτηνιατρο το πηγα. Τελικα το κοκκαλο ειταν κανονικα, τα δακτηλα ειχαν κοπει. Και ο γιατρος μου ειπε οτι δε τρεχει κινδυνο πλην απο μοληνση. Αλλα εφοσον θρεφει η πληγη σε σημειο να εχει βγαλει (κακαδι). Γινεται καλητερα και αυτο μ'ευχαριστει και με ανακουφιζει. Την φωλια την εχω βγαλει απο μεσα απο τοτε που εμαθα οτι ειναι λαθος να βρισκεται μεσα.

Σου εδωσε καποια αντιβιωση; Σου πε αν χρειαζεται να το καυτηριασει;

(Φιλικο ειναι το μυνημα μου)

Καλό θα ήταν και πληροφοριακά να αναφέρεις την αλοιφή και τα φάρμακα που σου έδωσε ο γιατρός. Θα βοηθούσε σε μελλοντικά προβλήματα να ξέρουμε πως αντιμετωπίστηκε μια παρόμοια κατάσταση.

καλησπερα, τησ εκανε μια ενεση αντιβιωσης και μου ειπε οτι αυτη η αντιβιωση της φτανει για το ποδι. (της την εκανε στη φτερουγα, εκει πρεπει;)της εριξε ενα υγρο ενα ειδος σαν το οξιζονε, καπως αλλιως μου το ειπε αλλα δε το θυμαμαι. Και ενα μπεταντιν πριν την αλοιφη.η αλοιφη λεγεται pandermκαι απ'οτι μου ειπε κανει και για καναρια μιας και ειναι και για ανθρωπους. Το πουλι ειναι παρα πολυ καλα και αρχιζει και ψιλοσυνηθηζει την καινουργια του κατασταση. Ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας.

Back