YannisK
PB Member
...
ονομα δεν της εχω βρει ακομα...
Κύκλωπας; :D
...
ονομα δεν της εχω βρει ακομα...
Κύκλωπας; :D
κο-Τούλα :D. Και Περσεφόνη.ονομα δεν της εχω βρει ακομα
Τέλειο! Δισύλλαβο-σύντομο ( :)λίγο κινέζικο) και δυναμικό!κο-Τούλα :D
Τέλειο! Δισύλλαβο-σύντομο ( :)λίγο κινέζικο) και δυναμικό!
Τέλειο! δισύλλαβο-σύντομο ( :)λίγο κινέζικο) και δυναμικό!
ναι καλέ για συντομία, αλλά όταν την φωνάζει θα σκέφτεται πρώτα το κοΣκέτο "Τούλα" της ταιριάζει.
Δεν εχω παρα να συμφωνησω με την ομοβρωντια :DΑποφασιστηκε την κοτα θα την λεμε Τουλα Μαριλενα καταψηφιστηκε οποτε να χαιρεσαι την κο-Τουλα σουΚαι εγώ Τούλα ψηφίζω! D
Αι απο κει αρχισες τις κρυαδες βραδιατικαΜε το ιδιο σκεπτικο γιατι να μην το φωναζει Τακι απο το κοτακι; Μιχχιχι
μονο που είναι κοριτσάκι οπότε...Με το ιδιο σκεπτικο γιατι να μην το φωναζει Τακι απο το κοτακι; Μιχχιχι
Παπαγαλο την εκανες την κοτα:D! Σε λιγο θα ανεβαινει στο χερι σου.οτι σκυβει για χαδακια με τρελενει! :D
(το οτι μου εβαλε το βιντεο αναμεσα σε βιντεο με chicken sauce και Classic Chicken Sandwich παρολο που εβαλα animan pet με τρελενει )
Καλα το οτι μοιζει μοιαζει αλλα Μαριλενα δεν νομιζω να τη βαλεις να γενναει μετα απο αυτα που εχει περασει;ωραία κότα :) μοιάζει αυγοπαραγωγής :)
Παπαγαλο την εκανες την κοτα:D! Σε λιγο θα ανεβαινει στο χερι σου.
Καλα το οτι μοιζει μοιαζει αλλα Μαριλενα δεν νομιζω να τη βαλεις να γενναει μετα απο αυτα που εχει περασει;
οι κότες δεν είναι όπως οι παπαγάλοι Βαγγέλη... Τις βάζεις στο κοτέτσι και γεννάνε μόνες τους αυγά όλο το χρόνο επίσης ακόμη και να κλωσήσει αυγά δεν θα ταλαιπωρηθεί γιατί δεν θα χρειαστεί να μεγαλώσει τα μικρά όπως οι παπαγάλοι αυτά τρώνε μόνα τους απο την πρώτη μέρα!Καλα το οτι μοιζει μοιαζει αλλα Μαριλενα δεν νομιζω να τη βαλεις να γενναει μετα απο αυτα που εχει περασει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας