εννοείται, Αλίκη! Εμείς να δεις πως περιμένουμε να δούμε νέες μύτες να σκάνε στην άκρη του καλαθιού!α ρε Δημήτρη μου λίγοι άνθρωποι σαν και σένα! Μπράβο κυρίως σε σένα και τους συναδέλφους σου φυσικά! Περιμένουμε πως και πως νέα από το Κολωνακιώτικο ζευγάρι!
Τρίποδα και μηχανή με μεγάλο ζουμ να βρείτε...εννοείται, Αλίκη! Εμείς να δεις πως περιμένουμε να δούμε νέες μύτες να σκάνε στην άκρη του καλαθιού!
Και οι φωτογραφίες καλές είναι...Τρίποδα και μηχανή με μεγάλο ζουμ να βρείτε...
Υπάρχουν και άτυχοι που δεν τα βλέπουν όλα αυτά παρά μόνο από φωτογραφίες.
Εξαιρετικά εύστοχο...Οι πραγματικά άτυχοι είναι κάποιοι που ενώ όλα αυτά συμβαίνουν δίπλα τους δεν παίρνουν χαμπάρι Γιάννη!
Βρίσκεις τρόπο να καταγράφεις σε εικόνα που μπορείς να κοινοποιήσεις...τι κάνουμε τώρα;
Μαρία νομίζω δεν είναι λύση.Άλλο καλάθι; :)
Γιατί; Λόγω τροφής;Η περιοχή δεν σηκώνει μα έχει κοντά δύο ζευγάρια με κοτσύφια...
Και τροφής, αλλά κυρίως λόγω κυριαρχίας του ζωτικού χώρου τους.Γιατί; Λόγω τροφής;
Οι φωλιές είναι στην ευρύτερη περιοχή... σίγουρα όχι όμως πολύ κοντά η μία στην άλλη...Και σε μας στη Βουλιαγμένη (στον κήπο) βλέπω πάνω από δυο ζευγάρια αλλά δεν ξέρω που έχουν φωλιές. Επίσης δεν τα βλέπω στο ίδιο μέρος συγχρόνως να ψάχνουν τροφή, κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους.
όντως, ο κήπος δεν σηκώνει 2 αφεντικά..Η περιοχή δεν σηκώνει μα έχει κοντά δύο ζευγάρια με κοτσύφια...
Γιατί; Λόγω τροφής;
.. Μάχες; αυτό που είδαμε δεν ήταν απλά μάχη, αλλά ''ξεμάλιασμα''! Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο! Το ''δικό μας''ζευγάρι πήρε στο κυνήγι και το άλλο ζευγάρι που,όπως σωστά λέει ο Γιάννης, διεκδίκησε και το καλάθι αλλά και το μέρος, αλλά και 2-3 δεκαοχτούρες που έκαναν το λάθος απλά.. Να πλησιάσουν το δέντρο! Χαμόόόόόός!Και τροφής, αλλά κυρίως λόγω κυριαρχίας του ζωτικού χώρου τους.
Κρατούν την περιοχή τους καθαρή από άλλα αρσενικά... και σ' αυτή την προσπάθεια δίνουν μάχες, χάνοντας χρόνο τροφοδοσίας.
Μαρία,έχεις πολύ δίκιο! Ειλικρινά.. Αν μου το έλεγαν, δε θα το πίστευα, μέχρι που το είδα!Είναι τσαντίλες τα κοτσύφια, τα έχω παρατηρήσει πως παίρνουν στο κυνήγι τις καρακάξες και είναι το 1/3 από αυτές.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας