Γενικά Κοτόπουλα Dong Tao

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stfns
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μου φαίνεται θα χρειαστεί πολύ epithol για να καθαριστούν αυτά τα ''τέρατα'' πώς το έχουνε καταφέρει ώστε να χουν γίνει τα πόδια τους τερατώδη απορία το χω . Και αν θεωρούνται τα πόδια τους ειδικοί μεζέδες μπλιαχ δεν θα πάρω ευχαριστώ πρέπει να μεταφέρουμε αυτό το κοτόπουλο στους μεζέδες του μελλοντος.

Καλή σας όρεξη!

images

20150128090507-4.jpg

μπλιαχ και ξανά μπλιαχ😱 ...έχω δει και στην Κρήτη να τρώνε αυτό το μέρος των ποδιών της κότας (κάνει λέει καλό και στο στομάχι, το ζελέ τους)

ειπαμε τρωμε τα κοτοπουλα, τις κοτες, τους κοκορες αλλα οχι και τα Ποδια τους! Χιλια μπλιαχ! 😕😱😵

αυτο ειναι που σε καιει ή οτι τρωνε και τα ποδια τους;
😱😕

και εδω περα σε καποια χωρια και σε νησια το εχω ξανακουσει οτι τρωνε τα ποδια του κοκορα και οτι ειναι πολυ νοστιμα, πραγμα που δεν με συγκινει ποτε να δοκιμασω αλλα δεν μου φανηκε και τοσο περιεργο...
νταξει στο συγκεκριμενο ειδος ειναι λιγο αποκρουστικο το θεαμα των ποδιων τους γιατι διαφερει κατα πολυ απο αυτα που εχουμε συνηθισει. Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο λειτουργικα ειναι στα πουλια και τι προβληματα κουβαλανε για να διαδωθει σαν ρατσα.

Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο λειτουργικα ειναι στα πουλια και τι προβληματα κουβαλανε για να διαδωθει σαν ρατσα.
Και τους λόγους για τους οποίους αναπτύχθηκε. Οι περισσότερες ράτσες προκύπτουν από επιλεγμένες διασταυρώσεις που γίνονται για πρακτικούς λόγους, όσον αφορά κάποιες ανάγκες του ανθρώπου. Σε αυτήν την περίπτωση;

Φαντάζεστε κόκορα Dong Tao σε κοτέτσι με κανονικές κότες:D; Και για να το χοντρύνω περισσότερο... με κότες νανάκια😱;
Τα ποδια τους ειναι ισα με ενα κοτοπουλακι! Τα καημενα τα παιδακια τους θα γεννιούνται και θα φοβούνται. τους. ιδιους τους τους γονεις!

...όσον αφορά κάποιες ανάγκες του ανθρώπου. Σε αυτήν την περίπτωση;
Tρώνε τα πόδια λέμε. Πιο μεγάλα πόδια το κοτόπουλο άρα και πιο μεγάλη παραγωγή εμετικής "λιχουδιάς". upload_2015-9-8_9-46-56.webp

Back