Ασθένειες Κουτσουλιές με πολύ διάφανο υγρό και έντονη δυσοσμία

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Evzwnas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Το κίτρινο μην το ξαναδώσεις.Βέβαια δεν ξέρω αν είναι κάποια αυγοτροφή. Μήλο μια φορά την εβδομάδα θέλει κανονικά.Ανά δυο τρεις μέρες είναι πολύ. Καλό θα ήτανε και τα σποράκια να μην είχανε αυτά τα πρασινοκόκκινα μπισκοτάκια μέσα.Αν μπορείς αύριο να αφαιρούσες τα περισσότερα από αυτά από την ταίστρα του θα ήτανε το καλύτερο. Μαρούλι θέλει πλύσιμο και στέγνωμα καλό. Θα σου πρότεινα αντράκλα αλλά και μπρόκολο που αρχίζουν να βγαίνουν. Για αύριο δώστου μόνο σποράκια ούτε βιταμίνες ούτε φρούτα ή λαχανικά.
 
Και πάρε μία συσκευασμένη τροφή σπόρων.
Άσχετα αν κάτι προέρχεται από αυτούς, άσχετα που τα πουλιά επιβαρύνονται καθένα με τους δικούς του ρυθμούς και δεν αποδεικνύει κάτι η ασθένεια του ενός, πάρε μια επώνυμη τροφή χωρίς μπισκοτάκια.
Τα παιδιά που ταΐζουν καναρίνια θα σου πουν ποιες είναι καλύτερες και δεν έχουν.
 
Είναι συσκευασμένη αεροστεγώς σε σακουλάκια χωρίς κάποια μάρκα(προφανώς συσκευασμένα απο το κατάστημα)
Η τροφή που τους δίνεις είναι χύμα. Να πάρεις ένα επώνυμο μείγμα σπόρων! Πόσα καναρίνια έχεις συνολικά; Μια πολύ καλή μάρκα είναι η Vadigran.

Το κίτρινο είναι βιταμίνη.
Πέταμα Εύζωνα! Το έχω κόψει χρόνια και είδα μεγάλη αλλαγή στα καναρινάκια μου! Σε πολλά πράγματα! Αυτό το πράγμα καταστρέφει το συκώτι τους είναι μέσα στη χρωστική και στο λίπος!
όσον αφορά την αυγοτροφή τώρα.. Δεν διανύουμε μια περίοδο που χρειάζεται.. Και βραστό αυγό σκέτο να τους δίνεις 2-3 φορές την εβδομάδα θα είναι μια χαρά! Αν είσαι καλός στην μαγειρική δοκίμασε τη σπιτική αυγοτροφή που κάνω και εγώ. Αν δεν έχεις χρόνο ή χρήματα απλά βράσε τους ένα αυγουλάκι για 12-15 λεπτά, 2-3 φορές την εβδομάδα λόγω πτερόροιας και είσαι καλυμμένος!

Τσάι βοτάνων συμφωνώ και εγώ να κάνεις και να τους δώσεις σε όλα τα καναρίνια σου για 2-3 μέρες! Μόνο καλό τους κάνει!

Η εικόνα του είναι άψογη.
Αυτό είναι πολύ καλό! Αλλά να πας για ανάλυση κουτσουλιών όπως σου είπα η Μαρία!
 
Back
Top