Γενικά Κρίση πανικιού σε budgie

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Niva99
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να έβλεπε όνειρο.... δεν ήξερα καν ότι τα πτηνά μπορούν να βλέπουν όνειρα και εφιάλτες! Ομολογώ ότι μου έκανε πολύ εντύπωση 😲
[automerge]1661956662[/automerge]
Επίσης βρήκα και ένα παλιότερο θέμα που έχει την ίδια θεματολογία https://community.petbirds.gr/threads/Τα-πουλιά-βλέπουν-όνειρα.7504/watch 😁

Καλημέρα,
Σήμερα το βράδυ πάλι τα ίδια. Και όχι μία, αλλά δύο φορές. Η πρώτη ήταν κατά τις 3:30 και η άλλη στις 4:30. Στις 3:30 ήμουν ξύπνια, οπότε πήγα με τις μύτες να δω τι έχει γίνει, και βλέπω τον Patrick να κοιμάται. Στις 4:30 κοιμόμουν, οπότε πήγε η μητέρα μου και τον είδε πάλι να κοιμάται. Είναι σαν όλα αυτά να τα έκανε μέσα στον ύπνο του... επίσης κατάλαβα ότι κοιμάται επειδή είχε το κεφάλι του πίσω στα φτερά του (πάντα έτσι κοιμάται). Επίσης να προσθέσω ότι δεν τσιτσίρισε αυτήν την φορά και είχα όπως πάντα ένα φωτάκι χαμηλού φωτισμού στο δωμάτιό. Λέτε μήπως φταίει που τον σκεπάζω με ένα κάλυμμα? Μήπως θέλει περισσότερο φως? 🙁

Σήμερα πάλι τα ίδια....
Ήταν γύρω στις 9:30, τον είχα στο μπαλκόνι, διότι είχε ησυχία, καθόμουν κι εγώ έξω, εννοείται δεν έκανα φασαρία (ούτε κιχ δεν ακουγόταν), αλλά ξαφνικά άρχισε να πετάει μέσα στο κλουβί του, σαν κάτι να τον τρόμαξε. Κατευθείαν πήγα και άρχισα να του μιλάω. Ήταν γαντζωμένος στα κάγκελα του κλουβιού για αρκετή ώρα, μετά τον πήρα και τον έβαλα στην πατήθρα του. Να συμπληρώσω ότι τα 3/4 του κλουβιού ήταν σκεπασμένα με ένα σκουρόχρωμο σεντόνι και δεν άναψε κάποιο φως εκείνη την ώρα. Επίσης ξέρω ότι δεν κοιμάται εντελώς πριν τον πάρω μέσα στο σπίτι (τον παίρνω γύρω στις 10:30, πιο πριν έχει φασαρία, ενώ εξω ησυχία), απλά είναι εντελώς ακίνητος. Οπότε αποκλείω την περίπτωση να έβλεπε όνειρο. Τι λέτε να φταίει?

@Niva99 εγώ δεν θεωρώ ότι φταίει κάτι, και τα δικά μου κάτι άκυρες φάσεις μπορεί να το κάνουν. Είτε πέφτει από το κλαδί ( είναι λίγο ατσουμπαλα), είτε όντως είδες όνειρο, μπορεί απλά από μια τυχαία κίνηση να τρόμαξε, μπορεί να τεντώθηκε να έχασε την ισορροπία και να τρόμαξε!

@MARY58 Μετά τις 7 το βράδυ κάθεται ακίνητος, μόνο τα μάτια του ανοιγοκλείνει. Την ημέρα ξύνεται σε φυσιολογικά επίπεδα, όσο ξύνονται όλα τα πουλιά.

Back