Κτηνιατρικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου

Κτηνιατρικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου με υπεύθυνη κτηνίατρο την κα. Λητώ Κριτσέλη, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (Μπραχάμι) παρέχει υπηρεσίες υγείας σε κατοικίδια ζώα (εκτός πτηνών).

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας - Φροντίδας​

Εμβολιασμοί, Ενημέρωσή σας για τη διατροφή και τις συνθήκες ανατροφής, διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπείες σε τετράποδα κατοικίδια.

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου ΔΕΝ αναλαμβάνει παραγωγικά ή κατοικίδια πτηνά.

Αναλυτικότερα
  • Διαγνωστικές εξετάσεις
  • Εξετάσεις αίματος, ούρων, καλλιέργειες, βιοψίες, κυτταρολογικές εξετάσεις
  • Υπερηχογραφήματα
  • Καρδιογραφήματα
  • Ενδοσκοπήσεις, βρογχοσκόπηση, ρινοσκόπηση, ωτοσκόπηση
  • Χειρουργικά περιστατικά, στειρώσεις, κατάγματα, χειρουργική μαλακών ιστών, νεοπλασίες
  • Οδοντιατρικά περιστατικά

Επικοινωνία​

Τηλ.: 2109755429

Προτείνετε τον κτηνίατρό σας
Πτηνίατροι, Ειδικευμένοι στα Πτηνά Κτηνίατροι
 

Συνημμένα

  • animal_clinic.webp
    animal_clinic.webp
    60 KB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πήγα τον Πετράκη (Budgie) με scally face και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Του έκανε ένεση και θα ξαναπάμε σε 15 μέρες! Πολύ επεξηγηματικός και καλός.
 
Είναι αναμφισβήτητα από τους καλύτερους του είδους του με μεγάλη πείρα σε πιο παράξενα κατοικίδια από όσα έχουμε συνηθίσει να έχουμε σπίτια μας. Έχει επίσης μεγάλη πείρα και γνώσεις, ειδικά σε όλα τα είδη παπαγάλων.

Τον έχω επισκεφτεί χρόνια πριν με δυο Ζακό που είχα και έκανε τρομερές προσπάθειες να σώσει τα πουλιά από δύσκολη ασθένεια που είχαν σε διαφορετικές φυσικά περιόδους. Είδα προσωπικά βρογχοσκόπηση σε παπαγάλο που δεν πίστευα ότι γίνεται σε τόσο μικρά ζώα.

Επίσης ασχολείται με ατυχήματα άλλων ζώων στο κέντρο περίθαλψης Αίγινας, όπως και αγκίστρια από χελώνες καρέτα και άλλα.

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πρέπει να ενημερώσω όμως ότι ο κύριος Δημητριάδης είναι πλέον συνταξιούχος και δεν βρίσκεται στο ιατρείο όπου και τον είχα γνωρίσει 25 χρόνια πριν σαν ειδικό στα πτηνά. Συνεχίζω όμως και επαινώ τέτοιους επιστήμονες που έχουν δώσει άριστα δείγματα γνώσεων και εξειδικεύτηκαν σε τόσο ιδιαίτερους τομείς όπως αυτούς των παπαγάλων και των εξωτικών πτηνών και όχι μόνο.

Χάρη σε κείνον έχω την τύχη να είναι ο ένας μου ringneck λίγο πριν κλείσει πλέον τα 23 χρόνια προς 24. Μακάρι να υπάρχει κάποιος τόσο άξιος αντικαταστάτης του γιατί πραγματικά ο κύριος Δημητριάδης θα λείψει έντονα από τον χώρο.
 
Ο κύριος Δημητριάδης ειχε αναλάβει τον Σακούλη μου, τον Αγγλο budgie που ειχα πριν πολλα χρονια (2005). Εξαιρετικός ανθρωπος, γνωστης, με αγάπη για τα ζωντανά και καλη διαθεση να σε ακούσει αλλα και να εξηγήσει.

Βάσει της δικής μου εμπειρίας, εννοείται πως τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
Κατόπιν σχετικής επικοινωνίας μας με το κτηνιατρείο, επιβεβαιώνουμε ότι το Κτηνιατρικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου ΔΕΝ αναλαμβάνει παραγωγικά ή κατοικίδια πτηνά.
 
Back
Top