Αναπαραγωγή Μέχρι πια ηλικία είναι γόνιμη η καρδερίνα;

Εγώ έχω ζευγαρώσει καρδερινα που ειναι 9 ετών και κάποιες ακόμα που είναι πάνω από 6 ετών. Βέβαια εσύ δεν μπορείς να ξέρεις πόσο ειναι αλλά δεν έχεις να χάσεις και κάτι!
 
Είχαμε πάει πέρσι νομίζω αρχές Νοεμβρίου
Η αρσενική η balcanica από 200 ευρώ μόνο για εμάς 180 (πρέπει να μας συμπάθησε )
Και οι μεταλλαγμένες από 300 ευρώ ως 2000 ευρώ. Το μόνο που αποκομίσαμε ήταν ένα ψυχολογικό τραύμα!
 
Είναι κάπως οι τιμές. Βέβαια και από την μεριά του τις θεωρούσε φυσιολογικές με τον τρόπο που μας τις έλεγε, εμένα αυτό που με τσαντισε ήταν το εγώ του.
 
Δε νομίζω απλά είναι αποθαρρυντικό για να ασχοληθούν περισοτερα άτομα με την εκτροφή ώστε να μην υπάρχει το κάθε Σχιστό

Δηλαδή, τι σε ενόχλησε; Ήταν ας πούμε υπερφίαλος:
Μπορείς να πεις και έτσι
 
Αυτά πάνε αλυσίδα. Αν κάποιος έχει αγοράσει το ζευγάρι του γύρω στα 300-400 ευρώ, δεν μπορεί να πουλήσει νεοσσούς με 50 ευρώ. Λογικό δεν είναι;
Κι εμείς ως αγοραστές συμβιβαζόμαστε με τις δυνατότητές μας. Από την άλλη αν επιθυμούμε να κάνουμε εκτροφή και άρα επιχείρηση, ως κεφάλαιο δεν κρίνεται και τεράστιο να πάρεις μερικά ζευγάρια καρδερίνες συν τα συνακόλουθα.
 
Έχεις δίκιο απλά με την λέξη εκτροφή δεν εννοώ τους επαγγελματίες.

Και από την άλλη για τους επαγγελματίες δεν πρέπει να έχουν την " απαίτηση" να κάνουν απόσβεση του κεφαλαίου τους και της εργασίας τους άμεσα αλλά μακροπρόθεσμα.
 
Και με τον τρόπο που μας μίλησε δεν μας άφηνε και πολλά περιθώρια να αντικρούσουμε την τιμή, δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση όποτε κόψαμε λάσπη!
 
Back
Top