Γενικά Μεθυσε ο παπαγαλος μου;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης theo40gr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλιά σας και η δική μου αντίδραση ήταν σχεδόν πιό άσχημη κι απ' τις δικές σας! Είναι σίγουρο πως δεν θα την ξανααφήσω σε χέρια που δεν εμπιστεύομαι ότι θα της κάνουν καλό...
Πάντως την 2η μέρα και την 3η που είδα ότι όλα είναι όπως πριν για εκείνη τότε άρχισα κι εγώ να το διασκεδάζω καθώς ήταν αστείο σαν σκέψη αργότερα ο παπαγάλος να παραπατάει μεθυσμένος σαν άνθρωπος!
Εννοείται πως τώρα είναι όλα πολύ καλύτερα ήδη απ' την 3η μέρα όπως σας είπα.

Hmmmm...pos ena anthropos, pou kanonika eprepe na prosexei ena poulaki, pou to poulaki den bori na kanei tipota, oute bori mono tou na pernei trofi, oute bori na pernei mono tou nero, mexri to fos to anoigi klini o anthropos giati afto to poulaki ixe tin "tixi" na eftase sta xeria tou. Me liga logia oles tis efthines exei aftos o anthropos kai to pouli einai telos sta xeria tou. Kai afto o anthropos mono kai mono na poume ...gia plaka...giati barethike...i pio alo logo bori na exei kapios na dini alkohol se ena pouli ; Pedi me to zoi tou pouliou. Giati alios den boro na blepo afto. Na ipoferei ena zotano plasma mono kai mono na exei kapios plaka. 😡

Ti einai to epomeno pou akoume; Kapios isele na blepei poso kairo zi ena pouli an den dinis trofi.

Alexandros

Και ποιός σου είπε ότι δεν διαφώνησα μ' αυτή την ενέργεια;
Διάβασες καλά αυτά που έγραψα; Για την αντίδρασή μου στην αρχή και στην συνέχεια μετά από 3 μέρες;
Αν όχι τότε γι' αυτό μιλάς έτσι...
Διαφωνώ κάθετα με τέτοιου είδους ενέργειες γι' αυτό και το συμπέρασμά μου στο πρώτο μου ποστ σ' αυτό το θέμα ήταν να μην δίνετε αλκοόλ στα πουλάκια σας!
Απλώς είπα ότι όταν σκεφτόμουν μετά από λίγες μέρες το πώς έδειχνε η εικόνα του ήταν αστείο!
Αυτό είπα... Μην παρεξηγείς αυτά που λέω.

ναι ρε θεμιστοκλή δεν τα βαζουν με σενα αλλα με την αδερφη σου που εκανε κατι τετοιο για πλακα λογικα! Οπωτε μην παρεξηγιεσαι, εγραψες κατι που ειναι κατακριτεο γιατι αφορουσε τη ζωη της ροζελας σου, ειναι λογικο να ακουστουν τετοιες αποψεις!

ok. Σ' αυτό αντέδρασα κι εγώ και είναι λογικότατο νομίζω γιατί όντως απ' την πλευρά της αδερφής μου έγινε για πλάκα και χωρίς να ξέρει τί συνέπειες μπορεί να έχει αυτό στον παπαγάλο (π.χ. εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί ξέρω ότι μπορεί να αποβεί φονική μία τέτοια ενέργεια).

Κάποιο λάθος έχω κάνει σίγουρα.
η διεύθυνση πάντως είναι σωστή,όποιος μπορεί ας το βάλει σωστά, γιατί εχώ από την ασχετοσύνη αδυνατό.
Υ. Γ. με π. Μ. Ας μου πει όποιος θέλει πως γίνεται, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Back