Γενικά Μερικες φωτο απο τα νεα Painted finches μου

Απο τα πιό όμορφα εξωτικά πουλιά που έχω δεί! Σαν ζωγραφιές! Πρέπει να είναι σπάνιο είδος! Να σου ζησουν και να τα χαρεις με απογόνους!

Αλήθεια ζευγαρι τα πήρες; Απο φωνή τι λένε; Ειναι μόνο εμφάνιση και απο φωνή "κουκουρουκου";:D
 
Georgina ta πηρα ζευγαρι αλλα ειναι και τα δυο αρσενικα! Τωρα ψαχνω θηλυκα!
Ολα τα παραδεισια δεν εχουν φωνη ευχαριστη στο αυτι, αλλα εμενα μου αρεσει καθε τιτιβισμα καθε μπιπ! Και φυσικα η εμφανιση.Βεβαια αυτο στο οποιο τα παραδεισια ξεπερνουν ολα τα αλλα πουλια ειναι η ιδιαιτερη συμπεριφορα τους.
Πραγματικα ειναι ενδιαφεροντα και παραξενα. Παρατηρησα το ενα πως οταν κελαιδαει κουναει το κεφαλι αριστερα δεξια και βγαζει ηχο, οπως κανει ο υαλοκαθαριστηρας παλαιου αμαξιου..

Αν δεις το youtube θα καταλαβεις πώς τιτιβιζουν.
 
16311356.jpg
Για καλο και για κακο! (χεχε)
 
εμενα μου αρεσει καθε τιτιβισμα καθε μπιπ! Και φυσικα η εμφανιση.Βεβαια αυτο στο οποιο τα παραδεισια ξεπερνουν ολα τα αλλα πουλια ειναι η ιδιαιτερη συμπεριφορα τους.
:D
Τα παραδεισια μονο να τα κοιταζει κανεις αρκει!

Ποσο τα αγορασες αν επιτρεπεται;
 
:DΦτου!φτου! Να΄ναι παντα γερα! Ειναι πανεμορφα και πολυ 'ξεχωριστα' Χρηστο!
 
Άντε είδαμε και φωτογραφίες τους :) Να σου ζήσουν φίλε, τελικά και από τις φωτό φαίνονται για αρσενικά και τα δύο. Ελπίζω να βρεις θηλυκές και να τα κάνεις ζευγάρια. Και προσοχή στα κάγκελα των κλουβιών μη σου βγουν και τα κυνηγάς.
 
Αντε τωρα να τους βρω νυφες... Οσο για το κλουβι πρεπει να τα βαλω σε ποντικοπαγιδα για να μην φευγουν!
 
Χρηστο να σου ζησουν. Ειναι πανεμορφα. Και ειδα σημερα στο μαγαζι που πηγα για τροφες θυληκα απο ενα παρομοιο ειδος (strawberry finch) και μολις βλεπω το ποστ σου λεω επιασες λαχειο ☹. Αλλα δυστυχως ειναι αλλα τα painted finches. Οπως σου ειπανε κι αλλα παιδια εδω, δοκιμασε να ερθεις σε επαφη με τον εισαγωγεα του καταστηματος απ΄οπου τα πηρες μπας και μπορει να σου βρει 2 θυληκες. Εγω θα εχω το νου μου παντως αν δω κατι
 
Back
Top