Γενικά Μετακίνηση παπαγάλου από το κλουβί

mouloudaki

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2024
Μηνύματα
93
Πόλη
Ηράκλειο
Καλησπέρα!! Έχω ένα μικρό θεματακι. Αύριο το πρωί που έχω χρόνο θέλω να καθαρίσω καλά το κλουβι της γιασμιν και το δωμάτιο όπου βρίσκεται γιατί έχει μαζέψει σκόνη και σκουπιδακια. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πως να την βγάλω πάνω από το κλουβί όταν είναι έξω πάνω στην πατήθρα. Ναι μεν ανεβαίνει στο χέρι μου, αλλά δεν μπορώ να την μετακινησω πολύ μακριά από αυτό αλλιώς πετάει πάλι πάνω στο κλουβί. Το να της βάλω τροφή σε ένα διαφορετικό σημείο δε τη ξεγελάει, δεν πηγαίνει. Δεύτερο κλουβάκι δεν έχω. Οπότε τι κάνω? 😬
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Καλησπέρα.
Οπότε τι κάνω?
Την αφήνεις πάνω στο κλουβί να σε επιτηρεί 😀 και εσύ καθαρίζεις το υπόλοιπο κλουβί και τον χώρο σου.
Θα ήταν καλή ιδέα να της φτιάξεις ή να της αγοράσεις ένα σταντ που θα μπορεί να χρησιμοποιεί όταν βγαίνει από το κλουβί.

Να την χαίρεσαι !!!
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ καλησπέρα! Αυτό κάνω απλώς θέλω να σαπουνίσω καλά το κλουβι παντού χωρίς να τη τρομάζω. Το άλλο θέμα είναι ότι τη σχάρα μπορώ να την βγάλω μόνο αν αφαιρέσω την "σκεπή". Τώρα για το σταντ αν πάρω θέλω αρχικά να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο και πως θα τη μετακινήσω εκεί
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Τώρα για το σταντ αν πάρω θέλω αρχικά να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο
Οι φίλοι που ασχολούνται με παπαγάλους σίγουρα θα σου προτείνουν κάποια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση για να δεις αντίστοιχα θέματα με σταντ.
και πως θα τη μετακινήσω εκεί
Η περιέργεια και μερικές λιχουδιές σίγουρα θα την κάνουν να δοκιμάσει το σταντ.
 
Οι φίλοι που ασχολούνται με παπαγάλους σίγουρα θα σου προτείνουν κάποια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση για να δεις αντίστοιχα θέματα με σταντ.

Η περιέργεια και μερικές λιχουδιές σίγουρα θα την κάνουν να δοκιμάσει το σταντ.
Το ελπίζω.. Σε ευχαριστώ!
 
@Marr σαν ιδέα κ μόνο ως προσωρινή λύση μέχρι να πάρεις σταντ κ για να κάνεις δουλειά τώρα, θα σου πω τι έχω κάνει εγώ με καναρίνι, μην κ μπορεί να εφαρμοστεί αναλογικά εδώ. Του έχω πάρει την μπανιέρα που έχει κάγκελα πάνω. Υπάρχει τέτοια κ για παπαγάλους. Έχω αφαιρέσει το μέρος με τα κάγκελα κ τα έχω στερεώσει γερά στον τοίχο. Εκεί έχω βάλει μια πατήθρα. Κ πηγαίνει κ κάθεται. Αν δεν έχεις κάτι τέτοιο, για να κάνεις δουλειά, καθάρισε την σχάρα κρέμασε την κάπου στέρεα, προτιμότερα κοντά στην περιοχή που είναι το κλουβί του κ βάλε κάθετα μια πατήθρα. Αν του βάλεις κ κάνα μπολάκι με λιχουδιές δεν θα είναι κακό. Κ κάνα παιχνίδι. Ιδέα ρίχνω στο τραπέζι, μπας και. Ανεβάζω φωτογραφία για να καταλάβεις τι εννοώ.
[automerge]1715200059[/automerge]
Κ αφού πλύνεις το κλουβί, ξανατοποθετείς την σχάρα στην θέση της.
 

Συνημμένα

  • IMG_20240508_223552.webp
    IMG_20240508_223552.webp
    47,1 KB · Προβολές: 15
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top