Από παλιότερη συζήτηση, σε άλλο χώρο, με κοπέλα που ήταν φοιτήτρια στην Ελλάδα και γύρισε στη Κύπρο με το παπαγάλο της(δε θυμάμαι ποιο είδος... Νομίζω caique ) που απόκτησε στην Ελλάδα, χρειάστηκαν χαρτιά για να ταξιδέψει. Μάλιστα πέρασε και καραντίνα με παρακολούθηση κτηνιάτρων για αρκετό καιρό.
Και εμένα μου έκανε εντύπωση τότε, αλλα μας έλεγε η Ήβη αυτά που περνούσε και δεν ήταν τόσο απλά.
Και εγώ από Κύπρο είμαι φοιτητής και πήρα το κοκατιλ μου πριν λίγους μήνες όμως τώρα δεν θέλω να το φορτώνω συνεχώς σε φίλους όταν πηγαίνω Κύπρο και ο μόνος τρόπος να το μεταφέρω είναι αεροπορικος. Η μόνη εταιρία που μπορώ να το κάνω αυτό είναι η aegean ή OlympicAir(ζητάνε μόνο πιστοποιητικό ότι είναι υγείες το παπαγαλάκι) από την άλλη όμως μου έστειλαν και οι αρμόδιες αρχές στην Κύπρο μια λίστα με προδιαγραφές και βήματα που πρέπει να κάνω για να μου βγάλουν άδεια. Το γεγονός ότι δεν έχει δακτυλίδι δεν ξέρω αν θα με δυσκολέψει στη διαδικασία όμως θα κάνω ότι μπορώ μέχρι τα Χριστούγεννα πρώτα ο Θεός. Όπως και να έχει υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.