Φροντίδα Μεταφορά πουλιών από το ένα κλουβί σε άλλο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης npp
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

npp

PB New Member
Εγγραφή
16 Μαϊ 2023
Μηνύματα
16
Καλησπέρα,
Έχω μπατζι όχι και τόσο εξοικειωμένα ακόμη μαζί μου γιατί τα έχω περίπου ένα μήνα. Εν ολίγοις όταν βάζω το χέρι στο κλουβί ταράζονται & νοιώθουν άβολα. Επειδή πρέπει να τα πάρω οπωσδήποτε μαζί μου σε ταξίδι με πλοίο & πρόκειται να τα βάλω σε μικρότερο κλουβί για την μεταφορά θα ήθελα να μου προτείνετε ιδέες σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς τους από το ένα κλουβί στο άλλο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενοχληθούν & να ταραχτούν το λιγότερο δυνατόν. Σημειωτέον όταν βάζω το χέρι στο κλουβί τους κρατώντας μιλετ στην αρχή ενοχλούνται λίγο αλλά μετά όταν τους το πλησιάσω αρχίζουν να τσιμπολογούν.
 
Ιδανικό θα ήταν να ένωνες τα δύο κλουβιά (σε επαφή δλδ), αρκεί οι πόρτες να μένουν ανοικτές και να εφάπτονται οι είσοδοι. Σε αυτήν την περίπτωση αδειάζεις το μεγάλο κλουβί από τροφές και τις μεταφέρεις στο μικρό. Και περιμένεις να πάνε εκεί.
 
@npp εάν βάλεις κ στο μικρότερο κλουβί μίλλετ θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορούν να ενώνονται τα κλουβιά αν οι πόρτες στο μεγάλο κλουβί ανοίγουν ως πλατφόρμες.
 
@ianos Το σκέφτηκα & εγώ αυτό που προτείνεις αλλά όπως λέει και η Mary58 θα πρέπει να δω εάν μπορούν να εφάπτονται οι πόρτες των δύο κλουβιών. Θα το εξετάσω εννοείται σε εσωτερικό κλειστό χώρο για ευνόητους λόγους & εάν εφαρμόζουν θα μεταφέρω τις τροφές & θα βάλω μιλετ.
[automerge]1687731113[/automerge]
Είναι κλασική 60 ζευγαρώστρα και το άλλο μικρό κλουβί.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@npp
Με τοποθέτηση στο κατάλληλο ύψος και κάποια συρματάκια ή μανταλάκια γίνεται να ενωθούν για λίγο. Επιπλέον μπορείτε να σκοτεινιάσετε το μεγάλο κλουβί με ύφασμα για να φύγουν ευκολότερα.
 
Back
Top