Γενικά Μέχρι ποια θερμοκρασία αντέχουν τα καναρίνια στο κρύο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Don_Gr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Don_Gr

PB New Member
Εγγραφή
25 Απρ 2008
Μηνύματα
50
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους! Επειδή έχω τα καναρίνια σε εξωτερικό χώρο, ήθελα να ρωτήσω, τα πουλάκια μεχρι τι θερμοκρασία αντέχουν στο κρύο; Μπορούν να βγάλουν τον χειμώνα έξω; Ευχαριστώ!
 
Βαγγελη δεν μπορούν να αντέξουν το χειμώνα έξω έχω διαβάσει ότι αντέχουν τα θηλυκά και στου 5 βαθμούς C . ενω τα αρσενικά χρειάζονται 7C.

θα σου πρότεινα να μην τα αφήσεις έξω μετά τον Αγ. Δημήτρη γιατί όπως λέει και η γιαγιά μου αρχίζουν οι παγωνιές. Πάντως καλά θα είναι αν αποφασίσεις να το αφήσεις μέχρι τέλει οκτωβρίου να τα σκεπάζει από πάνω με μία πετσέτα και γύρομε νάιλον, φροντίζοντας πάντα να μένει αρκετός χώρος ώστε να πέρνουν αέρα.
 
Φιλε μου @Don_Gr και εγω στην Θεσσαλονικη μενω και τα πουλια μου τα εχω εξω ολο τον χειμωνα, δοξα τον Θεο μεχρι τωρα δεν ειχα προβληματα. Απλα τυλιξε τα κλουβια με χοντρο διαφανη ναυλον, μονο η μπροστινη μερια να μην ειναι σκεπασμενη κατα το ημισυ και φυσικα εκει που τα εχεις να μην υπαρχουν ρευματα αερα.
 
@Don_Gr Προσοχή στα ρεύματα αέρα. Αν στα κλουβιά αφήσεις ανοικτή μόνον την φάτσα(οι υπόλοιπες πλευρές να είναι καλημένες με νάυλον)και τα έχεις σ' ένα υπήνεμο μέρος, δεν πρέπει να ανησυχείς ακόμα και με χιόνια.

Υ. Γ Ο Σταύρος @stav το είχε καλήψει το θέμα, αλλά δεν το διάβασα. Συγγνώμη Σταύρο!
 
εγω τα εχω εξωω ολλο το χρονο και ειναι ολλα καλα δεν ειχα ποτε προβλημα και με χιονια
 
Φιλοι μου να ειστε σιγουροι οτι τα μικρα αυτα πλασματακια εχουν απιστευτες αντοχες στο κρυο κατα κυριο λογο επειδη αυξανουν τους χτυπους της καρδιας τους. Υπαρχουν ομως και καποιες προυποθεσεις που πρεπει να προσεξουμε και να τηρησουμε. Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι μακρυα απο ρευματα αερος, κν κριθει αναγκαιο ενισχυση της τροφης (κρινοντας ατομικα και οχι ομαδικα γιατι οπως και εμεις ετσι και τα πουλια δεν ειναι ολα το ιδιο) και μην ξεχναμε το μεσα-εξω σκοτωνει, η μονο μεσα η μονο εξω τουλαχιστον για τους πολυ κρυους μηνες γιατι οπως και να το κανουμε η συνηθεια παιζει μεγαλο ρολο. Οσοι λοιπον ειναι να αφησετε τα πουλια να ξεχειμωνιασουν στο μπαλκονι σας προβλεψτε απο τωρα το μερος και τις τυχον αλλαγες που χρειαζεται να γινουν και μην τα βαζετε μεσα καθολου πρεπει τωρα που αλλαζει ο καιρος να προσαρμοστουν. Ολα τα παραπανω βεβαια ισχυουν εντος πολεων κυριως που οι θερμοκρασιες δεν πεφτουν κατω απο τους -2 με -4 βαθμους. Γιατι εγω αν αφησω εξω τα δικα μου θα γινει η αρχη της μεταλλαξης " ΓΡΑΝΙΤΑ " με τα -8 και -10 που παρουσιαζονται ανα διαστηματα.
 
καλησπερα νομιζω οτι με καλυψαν ολοι η αλλοι που απαντησαν απλα θα αναφερω μια εμπειρια που ειχα περσι το χειμωνα στο νυμφαιο που ειχα παει για σαββατοκυριακο ειδα σε ενα μπακλονι ενα καναρινι με μειον 15 να μην σταματαει να κελαειδαη φυσικα επαθα πλακα
 
Back
Top