Διατροφή Με ποιον τρόπο ταΐζουμε τα μικρά lovebirds;

Καλημέρα σας!
Λοιπόν.. αυτο που θα ήθελα να ρωτησω σημερα ειναι το εξης: επειδη ακουω συνεχεια το μικρο σημερα να φωναζει.. και δεν ξερω τι γινεται μεσα στη φωλια.. αν το ταιζουν κτλ.. μπορω να παω να παρω φρουτοκρεμα κ να του δινω ασ πουμε μια φορα την ημέρα; για να ειμαι σιγουρη οτι τρεφεται τουλαχιστον απο εμενα...😕

Κατερίνα αν κοιτάξεις τον προλοβό του μικρού πουλιού θα καταλάβεις σίγουρα αν είναι ταϊσμένο ή όχι!
Τώρα τι να σου πω για την κρέμα, εγώ θα το ταϊζα με κρέμα μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι δεν το ταϊζουν οι γονείς του γιατί αν το παίρνεις κάθε μέρα μπορεί να σταματήσουν να το ταϊζουν οι γονείς του (δεν είναι σίγουρο 1000% ότι θα σταματήσουν να το ταϊζουν αλλά καλό είναι να κοιτάμε λίγο μπροστά και να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα που είναι πιθανά να συμβούν) και μετά θέλοντας και μη θα πρέπει να τρέφεται από σενα.

Δεν υπαρχει προβλημα να το ταιζεις συμπληρωματικα κι εσυ μια φορα αλλα μου κανει εντυπωση οπως σου ξαναειπα να εχουν οι γονεις ενα πουλακι και να μην τρωει επαρκως. Δηλαδη αν ειχανε 5 μωρα τι θα γινοταν; Πιασε το μωρο και ψηλαφησε με το δαχτυλο σου τον προλοβο του.

Φρουτοκρεμα για μωρα εγω δε θα εδινα εκτος αν ηταν μεγαλη αναγκη και δεν ειχα αλλη επιλογη, οχι οτι θα του κανει κακο αλλα δεν ειναι κατασκευασμενη για μωρα πουλια. Μπορεις αυριο να αγορασεις μια φορμουλα για πουλια αν θελεις.

Αναστασια εαν ηταν να το παρατησουνε επειδη το παιρνει απο τη φωλια θα το ειχανε κανει ηδη πιστευω. 🙂

το αλλο επισης ειναι οτι ακουω τα μεγαλα στην φωλια να φωναζουν σαν να μαλωνουν.. και μετα ακουω κ το μικρο να κανει οπως οταν πειναει.. και παθαινω πανικο! 😛😕

Ελεγξε το μωρο αν εχει δαγκωνιες. Εαν βρεις καμια τοτε αυριο πηγαινε να αγορασεις μια φορμουλα αν θελεις να το αναλαβεις εξολοκληρου εσυ αν εχεις το χρονο και νιωθεις ετοιμη να κανεις κατι τετοιο, και βαλτους τη νεα φωλια που ειναι μεγαλυτερη. Μπορει να ετοιμαζονται για δευτερη γεννα και οσο να πεις το στριμωξιδι μονο φασαριες μπορει να φερει. 😉

μολις τους αλλαξα την φωλια.. Κ πανε κ την κοιτανε, φωναζουν.. Δεν μπηκαν ακομα..

Συνημμένα

• DSC01841.webp
    DSC01841.webp
    71,7 KB · Προβολές: 79
Καλησπερα,
ολα μια χαρα.. απο οτι φαινεται χαιρονται την καινουργια τους φωλια..
αλλα ο μικρος... ειναι πολυλογας.. Ολη μερα τον ακουω...

Back