Φροντίδα Με τι να σκεπαζω και τι ωρα το κλουβι του παπαγάλου;

melagio80

PB Member
Εγγραφή
20 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.993
Πόλη
Αθήνα
Με τι πρεπει να σκεπαζω το κλουβι του Μπουμπλη για το βραδυ; Και απο τι ωρα πρεπει να γινεται αυτο;
 
Και εγω θα ηθελα μια απαντηση για τα Lovebirds μου! Τι ωρα να τα βαζω για υπνο;:)
 
Με ενα σκουρο πανι να μην μπαινει φως εαν εκει που θα κοιμαται δε θα ειναι σε σκοτεινο δωματιο. Χρειαζεται και ησυχια. :) Το ωραριο μπορεις να το προσαρμοσεις στο δικο σου δηλαδη να σε βολευει κι εσενα αλλα να ειναι ενα δεκαωρο και να το κρατας παντα σταθερο. Τωρα αν καποια φορα τυχει να παει μια ωρα πισω η μια εμπρος δε χαλασε κι ο κοσμος αλλα οσο μπορεις το προγραμμα του να το κρατας σταθερο. Θα προσαρμοστει γρηγορα και θα ξερει τι ωρα πηγαινει για υπνο ωστε να εχει τελειωσει με το φαγητο του εγκαιρα, ετσι δε θα παει ποτε για υπνο πεινασμενος. 😉 Θα μαθει τι ωρα πηγαινει για υπνο και θα πηγαινει στη θεση που του αρεσει να κοιμαται περιμενοντας να τον σκεπασεις η να τον βαλεις στο δωματιο που κοιμαται.
 
Αν ο χώρος που θα είναι το κλουβί του όλη μέρα θα είναι ήσυχος χωρίς πολλούς θορύβους, μπορείτε εκεί που θα βρίσκεται το κλουβί να το σκεπάσετε με ένα σκούρο ύφασμα και μια χαρά θα είναι.. Μπορεί στην αρχή, αν δεν είναι μαθημένα να μην τους αρέσει, αλλά θα το συνηθίσουν. Οι παπαγάλοι χρειάζονται 10 ώρες ύπνο την ημέρα..
 
Σκουρο πανι, σεντονι δηλαδη; Φοβαμαι μηπως ειναι επιβλαβες για το πουλακι
 
Σκουρο πανι, σεντονι δηλαδη; Φοβαμαι μηπως ειναι επιβλαβες για το πουλακι

Σεντονι, τραπεζομαντηλο, οτι εχεις σκουρο. Εγω εχω ενα σκουρο υφασμα που αγορασαμε ειδικα για το Φοιβο.
Γιατι να ειναι βλαβερο; 😕
 
Περιπου κατα τις 8 με 9 το βραδυ ειναι καλα; Το ρωταω διοτι δεν θελω να τα βαζω πολυ αργα για υπνο. Να υπολογισω πανω κατω. Διοτι βλεπω οτι απο τις 6-7 το απογευμα αρχιζουν να χασμουριουνται.
 
και για να τεκμηριωσουμε πιο επιστημονικα το θεμα μας διαβασε αυτο
Birds and Sleep ελπιζω να ξερεις καλα αγγλικα...
 
Back
Top