Φροντίδα Τι να κανω που Λακης φωναζει δυνατα ολη την ωρα;

Είναι αργά το 20.30 γι αυτή την εποχή.
Δεν ξέρω πως είναι το πρόγραμμά σου αλλά ή θα τον βγάζεις νωρίτερα και θα τον επιστρέφεις το αργότερο στις 18.00 ή θα τον βγάζεις την ίδια ώρα και θα επιστρέφει πάλι 18.00.
Πρέπει να ακολουθεί το πρόγραμμα δύση-ανατολή στον ύπνο του για να έχει καλούς βιόρυθμους.

το ξερω αυτο αλλα δεν γινεται διαφορετικα αυτη την στιγμη. Τον "ξυπναω" 8 το πρωι και τον βαζω για υπνο 2000 με 2030.Αναλογα τα κεφια του. Παντως κοιμαται 11,5 ωρες σιγουρα. το Μεσημερι αμα κουραστει κλεινει τα ματια μου χωρις να τον σκεπασω. Ξεκουραζεται κανα μισαωρο και μετα ξανα ξεκιναει. Αυτο που μου ειπες παντως θα το εχω στο μυαλο μ.
 
Εμεις παντως οταν τον σκεπαζουμε κατεβαινει κατω για να μας δει, αμα ακουσει ψυγειο παλι βγαζει το κεφαλι του κατω απο το πανικαι φυσικα οταν δει το πανι κτυπαει το ραμφος πανω στα καγκελα για να μας τσιμπήσει και καλα! Με αυτα και τα αλλα στις 9 κουρνιαζει στις 7 ξυπναει! Λογω ογκου του κλουβιου και λογω του μικρου, δεν γινετε διαφορετικα

Οχι εμενα αμα τον σκεπασεις επειδη το πανι πιανει ολο τον ογκο του κλουβιου φωναζει 2-3 φορες αλλα μετα καταλαβαινει και κοιμαται. Εαν ακουσει κατι ομως αρχιζει κουνιεται.χτυπαει καμπανες τα κανει ολα. Με αυτο το ωραριο που τον εχω το εχει μαθει και δεν εχω καποιο προβλημα.
 
Τον εχουμε στο σαλονι κ ασχολειται συνεχως με το τι κανουμε, εξαιρεση οταν θελει να διαλύσει κανα ξυλο που του εχουμε

και εγω στο σαλονι τον εχω και αυτο ειναι λιγο κακο γιατι μας βλεπει συνεχεια και θελει να ασχολουμαστε συνεχεια μαζι του, αλλα απο την αλλη ειναι καλο γιατι δεν ειναι απομονωμενος σε ενα δωματιο να πηγαινουε να τον βλεπουμε λιγες στιγμες μεσα στην ημερα. Τι παπαγαλο εχεις;
 
Back
Top