Φροντίδα Μηπως το σταντ ειναι καλυτερο αντι για κλουβι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MANI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MANI

PB New Member
Εγγραφή
30 Δεκ 2008
Μηνύματα
27
Πόλη
Αθήνα
καλησπέρα σας...ηθελα να σας ρωτησω και παλι... Μηπως ειναι καλυτερα για την μικρη Μανι να την βαλω σε σταντ αντι για κλουβι ή θα πρεπει καλυτερα να την αφήσω στο κλουβι της μεχρι να ηρεμησει και να μας εμπιστευτει; Εχουν περασει μονο 25 μερες που την εχουμε! Ευχαριστω...😕
 
Ειναι πολυ νωρις ακομα για να την εχεις σε σταντ.
Οταν σας μαθει καλα και δεν σας φοβαται τοτε μπορεις να την εχεις εξω.
 
και ημερη να ειναι... Παλι θα πρεπει να εχεις το κλουβι για να κοιματε το βραδυ και για να την βαζεις οταν δεν μπορεις να την προσεχεις...
 
Το σταντ χρησιμοποιειται κυριως ως χωρος παιχνιδιου για την ωρα εξω απο το κλουβι και οχι ως μονιμη διαμονη. Για τι σταντ μιλας, το κλασικο με ενα δισκο και μια πατηθρα με δυο μπολ στις ακρες; Εγω δεν θα εβαζα ποτε εκει ενα πουλι, το θεωρω το ιδιο εγκλωβιστικο με ενα κλουβι ισως και περισσοτερο διοτι στο κλουβι θα εχει παραπανω πατηθρες σιγουρα και μπορεις να κρεμασεις και να τοποθετησεις περισσοτερα παιχνιδια, επισης μπορει να σκαρφαλωνει και να κρεμεται στα καγγελα και οχι μονο να πηγαινοερχεται περα δωθε στο ιδιο κλαδι.
 
Στο σταντ θα τον βαζεις για αλλαγη οταν τον εχεις εξω απο το κλουβι για να παιζει. Μετα ομως πρεπει να πηγαινει στο κλουβι του.
 
Εγω παντως δεν του εχω παρει ακομα σταντ. Για την ωρα επειδη κανουμε τα πρωτα μας βηματα ακομα, ανοιγουμε την πορτα και κανουμε βολτα πανω στο κλουβι μας.
Τουλαχιστον σταματησε για την ωρα να ανεβαινει στο κουρτινοξυλο!
 
δεν ελεγα για μονιμη διαμονη στο σταντ... Ελεγα μονο για τις ωρες που ειμαστε στο σπιτι για να αισθανεται και αυτη πιο ανετα μεχρι να ηρεμησει!
 
Μάνι το κλουβί του βλέπω πολύ όμορφο και του δίνει ευκαιρία να ανεβαίνει επάνω όταν είναι έξω. Αργότερα, όπως σου είπαν, όταν θα βγαίνει αρκετά, ή αν δεις ότι προτιμά (όταν είναι ελεύθερο) μία θέση που εσένα δε σε βολεύει, γιατί λερώνει, τότε το παίρνεις. Εμείς π.χ. του έχουμε stand σε ένα δωμάτιο (σε κανονικό ύψος), αλλά προτιμά το φύλλο της ντουλάπας!
 
Back
Top