Αναπαραγωγή Μια γυναίκα, δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες

Αλίκη μήπως είναι καιρός να αφήσεις τις "ροζ-διασταυρώσεις" και να ακολουθήσεις την "ορθή" πορεία των καναρινιών εμφάνισης; Μήπως πρέπει να του βρεις μια αντίστοιχα "όμορφη" κοπελιά για να πάρεις εξίσου όμορφα καναρινάκια;

Ομως είναι αμαρτία να πάει τέτοιο πουλάκι χαμένο. Οπου και να κοιτάξεις θα βρείς θηλυκά μωσαικά, πάρε ένα και άσε την κόκκινη με τον περισινό της άνδρα.
Καλέ έχω μωσαικίνα! Λίγο μεγαλούτσικη σε ηλικία (τριών ετών) αλλά έτοιμη και πυρωμένη!
28181

28179

28563

Να το το κορίτσι μου! Δεν είναι πολύ όμορφη; 🙄 Γι αυτό το λόγο θα τον πάρω τον μωζαίκ. Γιατί έχω μπει στον ίσιο δρόμο! 😛

Θέμα με λαμπς μωζαίκ με μωζαίκ δεν υπάρχει έτσι;

Καλημέρα, γιατί να τις αφήσει Γιάννη; Εγώ αντίθετα το βρίσκω πολύ ωραία ιδέα. Φυσικά δεν αμφιβάλλω ότι θα το δουλέψει σωστά. Είναι πανέμορφα τα ροζουλί και θα γίνουν ανάρπαστα. Και σοβαρολογώ.

Δούλεψέ το Αλίκη και θα με θυμηθείς.
Κάτι ανάμεσα σε barbie & twitty :)
😀 σ ευχαριστώ πολύ Μαρία! :D

Το μωσαϊκό αυτό που έχεις είναι σκληρόπτερο, άρα δεν υπάρχει θέμα κύστεων με το θηλυκό που έχεις.

εν έχω να πώ κάτι για τα ΡΟΖΟΥΛΙΑ ! Ψάχνεις να βρείς ένα ζευγαράκι σαν αυτό της φωτογραφίας.
😀 αφού δεν έχουμε θέμα με κύστες θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να τα ζευγαρώσω! Και να δω τι θα βγουν! Γιατί κύριε Μάκη δεν υπάρχει περίπτωση να βρω τέτοια πουλιά... εδώ κόκκινο λιποχρωμικό αρσενικό ήθελα και δε βρήκα... Εσείς οι εκτροφείς ως άντρες στην πλειοψηφία δεν έχετε τέτοια χρώματα στην αγορά... Θα γίνω κι γω λοιπόν εκτροφέας ροζ καναρινιών για να φέρω κι άλλες γυναίκες στο φόρουμ μας! :D Το μόνο που έχω να κάνω είναι υπομονή μέχρι να πυρώσει το τεκνό... Πιστεύετε ότι τα μικρά δε θα είναι ούτε καν κοντά χρωματικά στα ροζ πουλιά της φώτο;

Και επίσης μιας που θα τα ζευγαρώσω τελικά, να μην αφήσω την κόκκινη να ζευγαρώσει με τον περσινό; Θα υπάρχει θέμα με τον μωζαίκ; Αν θέλετε δώστε μου τα φώτα σας και επί αυτού του θέματος...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές και τη βοήθεια! :D

* @Myra έλα να γίνουμε εκτροφείς εγώ ροζ καναρινιών και εσύ μαύρων! 😉
 
Αφού υπάρχει θηλυκό, τι ψάχνεσαι για περίεργα ζευγαρώματα; Κάνε το σωστό και θα το ευχαριστηθείς.
Πάντα υπάρχει θέμα λάμπς όταν υπάρχουν δυο μαλακόπτερα πουλιά. Εδώ όμως το αρσενικό είναι πολύ σκληρόπτερο και δεν θα υπάρξει θέμα.
 
Κύριε Μάκη μου ανεξάρτητα με τα ζευγαρώματα που θα κάνω (ναι έχετε δίκιο ψάχνομαι 😛 ) η ερώτηση μου είναι και γενικού ενδιαφέροντος.. Αν μια κανάρα έχει ζευγαρώσει από τον προηγούμενο χρόνο με ένα αρσενικό και τον επόμενο θέλουμε να την βάλουμε με δύο κανάρους, υπάρχει περίπτωση να μη δεχτεί τον δεύτερο; Τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνουμε για να τον δεχτεί; Είναι ένα θέμα που δε ξέρω και χρειάζομαι διαφώτιση... :)
 
. Αν μια κανάρα έχει ζευγαρώσει από τον προηγούμενο χρόνο με ένα αρσενικό και τον επόμενο θέλουμε να την βάλουμε με δύο κανάρους, υπάρχει περίπτωση να μη δεχτεί τον δεύτερο; :)

Αλίκη όσο καιρό ζευγαρώνω πουλιά, δεν μου έχουν τύχει μονογαμικά πουλιά. Ακόμα και στα Ιθαγενή, που οι παράμετροι για επιτυχή αναπαραγωγη είναι αρκετοί.
 
Back
Top