Ασθένειες Μοζάικ ανέπνεει πολύ γρήγορα και και κάνει έναν ήχο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Veta
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Veta

PB New Member
Πήρα πρόσφατα ένα καναρίνι μοζαϊκ κόκκινο Κ έναν σκουφάτο στα ίδια χρώματα άσπρο-πορτοκαλί!Μου είπαν ότι είναι σχεδόν ενός χρονού με έναν μήνα διαφορά μεταξύ τους!!
Εχθές το μοζαϊκ ανέπνεε πολύ γρήγορα Κ έκανε έναν ήχο λες Κ θα σκάσει!!Τους έχω πάντα καθαρούς,πάντα φρέσκο νεράκι Κ μηλαράκι 1-2 φορές την εβδομάδα!
Σας βάζω τον ήχο!
View attachment RPReplay_Final1727624144.mov

Σε ευχαριστώ πολύ!Θα το πάω αύριο κι όλας!!Εύχομαι να μην είναι τίποτα!!

Καλησπερα . Το πουλάκι πρέπει άμεσα να το δει πτηνιατρος ,έχει αναπνευστικό πρόβλημα !
Να σε ρωτήσω Κ κάτι άλλο!!Ο κτηνίατρος δεν μπορεί να το κοιτάξει;Είμαι άσχετη οπότε αν μπορείς να μου πεις κάτι που θα με βοηθήσει για να ξέρω θα σου είμαι ευγνώμων!

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Να σε ρωτήσω Κ κάτι άλλο!!Ο κτηνίατρος δεν μπορεί να το κοιτάξει;Είμαι άσχετη οπότε αν μπορείς να μου πεις κάτι που θα με βοηθήσει για να ξέρω θα σου είμαι ευγνώμων!
Πρέπει να είναι πτηνιατρος. Να έχει εξειδίκευση στα πτηνά.

• Like
Αντιδράσεις: Veta
Οκ!Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον εσείς κοντά στο Αιγάλεω;;
Αυτή είναι η λίστα πτηνιατρων. Υπάρχουν επιλογές στην Αθήνα. Εγώ αυτή που ξέρω κ συστήνω είναι η κα Δουκακη αλλά είναι στο κτηνιατρικο κέντρο Πειραιά.

Αυτή είναι η λίστα πτηνιατρων. Υπάρχουν επιλογές στην Αθήνα. Εγώ αυτή που ξέρω κ συστήνω είναι η κα Δουκακη αλλά είναι στο κτηνιατρικο κέντρο Πειραιά.
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Πιο κοντά μου είναι Ο Αχιλλέας Ακρίβος που είναι στο περιστέρι!!!Λέω να πάω εκεί!

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο το πρωί να τον πάω οπωσδήποτε!Κρίμα είναι το αντράκι μου να ταλαιπωριέται!!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια γιατί πήρα πρώτη φορά καναρίνια Κ θέλω να του προσφέρω μια όμορφη ζωή αφού θα είναι κλεισμένο σε ενα κλουβάκι!

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο το πρωί να τον πάω οπωσδήποτε!Κρίμα είναι το αντράκι μου να ταλαιπωριέται!!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια γιατί πήρα πρώτη φορά καναρίνια Κ θέλω να του προσφέρω μια όμορφη ζωή αφού θα είναι κλεισμένο σε ενα κλουβάκι!
Περαστικά του 🤞💪 κ αν θες, ενημέρωσε κ εδώ για την διάγνωση κ την φαρμακευτική αγωγή.

Γειά σας!
Καλό μήνα!!
Τελικά δεν είχε κάτι το καναρινάκι μου!!!
Κ τα δύο όμως μου είπε ότι το συκώτι τους είναι λίγο μωβ από την κόκκινη βιταμίνη που μου είπαν από το petshop να τους βάζω για το χρώμα τους!!
Την πέταξα την βιταμίνη!!!Προτιμώ να είναι γερά παρά χρωματιστά!!!❤️

Γειά σας!
Καλό μήνα!!
Τελικά δεν είχε κάτι το καναρινάκι μου!!!
Κ τα δύο όμως μου είπε ότι το συκώτι τους είναι λίγο μωβ από την κόκκινη βιταμίνη που μου είπαν από το petshop να τους βάζω για το χρώμα τους!!
Την πέταξα την βιταμίνη!!!Προτιμώ να είναι γερά παρά χρωματιστά!!!❤️
Πώς εξήγησε τον ήχο που έκανε το πουλάκι; Τώρα δεν το κάνει;

• Like
Δεν μου είπε κάτι πάνω σε αυτό παρ´όλο που τον ρώτησα!!Μου είπε ότι είναι μια χαρά!!Τα κοίταξε Κ τα δύο εξονυχιστικά !Μου έδειξε τα πάντα επάνω στο καναρίνι!Δεν χρειάζεται φάρμακο μου λέει Κ αν θες έλα ξανά σε 15 μέρες να τα ξαναδώ!Αλλά ακριβός,47€ η επίσκεψη!Στην επανεξέταση μου είπε δεν θα σου πάρω!!

Δεν μου είπε κάτι πάνω σε αυτό παρ´όλο που τον ρώτησα!!Μου είπε ότι είναι μια χαρά!!Τα κοίταξε Κ τα δύο εξονυχιστικά !Μου έδειξε τα πάντα επάνω στο καναρίνι!Δεν χρειάζεται φάρμακο μου λέει Κ αν θες έλα ξανά σε 15 μέρες να τα ξαναδώ!Αλλά ακριβός,47€ η επίσκεψη!Στην επανεξέταση μου είπε δεν θα σου πάρω!!
Τώρα το πουλάκι τον κάνει αυτόν τον ήχο;
Αναπνέει κανονικά;

• Like
Τον κάνει ελάχιστα τον ήχο αλλά ευτυχώς είναι ζωηρός.Θα τον αφήσω μερικές μέρες μέχρι να καθαρίσει και ο οργανισμός του από την βιταμίνη Κ άμα δω τίποτα περίεργο θα ξαναπάω!

Το βράδυ που κοιμόταν δεν ακουγόταν καθόλου Κ δεν έχω ξανακούσει να βγάζει αυτόν τον ήχο Κ τον έκανε συνέχεια εκείνο τον ήχο!!!Μάλλον είδε τον γιατρό Κ συνήλθε!🤣🤣

Το βράδυ που κοιμόταν δεν ακουγόταν καθόλου Κ δεν έχω ξανακούσει να βγάζει αυτόν τον ήχο Κ τον έκανε συνέχεια εκείνο τον ήχο!!!Μάλλον είδε τον γιατρό Κ συνήλθε!🤣🤣
Δυστυχώς δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.

Back