Καλά κάνεις κ το παρατηρείς κ μπράβο σου που το φροντίζεις. Όλοι εδώ έχουμε κοινό σημείο αυτή την αγάπη για αυτά τα γλυκά πλασματάκια.Τι εννοείς;;;Ότι ενώ είναι μια χαρά να το ξαναπάω στον γιατρό;
Είναι γλύκες. Να τα χαίρεσαι. Αν κ όποτε θες άνοιξε νέο θέμα περί διαρρύθμισης κλουβιού να προτείνουμε βελτιώσεις. Υ.γ. Πρόσεχε τα νυχάκια τους στο λάστιχο του βρακιού (καλύτερη λέξη δεν μπορούσαν να βρουν;).
Τα έχεις έξω; Εάν ναι, χρειάζεται να βάλεις προστατευτικό κλουβιού κ σίτα για τα αρπακτικά κ τα κουνούπια. Αλλιώς έξω μόνο με επιτήρηση. Αν ταχείς μέσα, μόνο σίτα.Ναι αυτό με το λάστιχο μου το είπε Κ ο γιατρός!!Κ μου είπε Κ τα κλαδάκια πως να τα βάλω Κ τι κλαδάκια να τους έχω για να μην κοκκινίσουν από κάτω τα ποδαράκια τους!!!
Από την στιγμή που τα έχω στο φως Κ στα δέντρα με στην ησυχία Κ το βράδυ πάλι με στην ησυχία Κ έχουν την τροφή το νεράκι Κ τα φρουτάκια τους είναι μια χαρά!!
Θα συμφωνησω με αυτο που σου ειχε απαντησει αμεσα αρχικα η @Irene chatzimichail .Καλησπερα . Το πουλάκι πρέπει άμεσα να το δει πτηνιατρος ,έχει αναπνευστικό πρόβλημα !
Δεν διέγνωσε κάτι!Απλά είδε το συκώτι Κ το εντεράκι του κάπως!Το φάρμακο που του δίνω λέγεται Aviomycine!Θα συμφωνησω με αυτο που σου ειχε απαντησει αμεσα αρχικα η @Irene chatzimichail .
Τα ακαρεα τραχειας ειναι μια καραμελα που αναπαραγεται πολυ ευκολα. και δεν ειναι τοσο συχνη εως και σπανια η διαγνωση της προσβολης. Παρα πολυ συχνη δυστυχως ειναι η εικασια οτι υφισταται και η πολυ ευκολη δρομολογηση σε αγορα και χρηση pulmosan. Αν θες πες μας ποια αντιβιωση σου συνεστησε να προσπαθησουμε να καταλαβουμε , αν καταλαβουμε, απο το φαρμακο και το σχημα τι εικαζει ο γιατρος
Αν τωρα σου ανεφερε τι ακριβως διεγνωσε ,ποια παθηση, και με τι ευρηματα το εκανε , αν θες το μοιραζεσαι μαζι μας
Δεν σου είχε πει ότι στην επανεξέταση δεν θα σε χρεώσει;Τελικά τσάμπα πήγα Κ έδωσα λεφτά στον πτηνίατρο!!!Ξαναπήγα για επανεξέταση
Τι είναι αυτό που έχει δηλαδή; Ποιά είναι η ασθένεια;Κ μου είπε ότι είναι μια χαρά απλά έχει κάτι το εντεράκι του Κ μου έδωσε μια αντιβίωση
Αφού ο πτηνιατρος δεν ξέρει, πως βγήκε ότι έχει ακάρεα τραχείας;Όταν τον ξαναρώτησα γιατί συνεχίζει να κάνει αυτόν τον ήχο μου λέει δεν ξέρω!!!Λοιπόν,το καναρινάκι μου κάνει έτσι γιατί έχει ακάρεα στην τραχεία
Στην επανεξέταση δεν με χρέωσε εννοείτε ,μου το είχε πει ο άνθρωπος!!Αλλά δεν μου είπε ότι έχει αυτό ή μην του δίνεις αυτό ή κάτι τελοσπάντων!!Μου είπε δώστου την αντιβίωση Κ βλέπουμε!Κ είναι ήδη ένα μήνα και έτσι!Κ δεν ξέρει όμως τι έχει!!Από τα συμπτώματα του καναρινιού μου είπαν άνθρωποι που έχουν Κ ασχολούνται!Κοίτα,εγώ το είπα απλά μήπως Κ βοηθήσω κάποιον αλλά νιώθω σαν να μου επιτίθεσαι!Το καναρινί κάνει συνέχεια τον ήχο αυτόν,κελαηδάει ελάχιστα Κ αυτό σπάνια Κ τρώει Κ πίνει μια χαρά!Αλλά δεν είναι ζωηρό όπως το άλλο μου καναρίνι!Αν μου επιτρέπεις, να σε ρωτήσω για να καταλάβω.
Δεν σου είχε πει ότι στην επανεξέταση δεν θα σε χρεώσει;
Τι είναι αυτό που έχει δηλαδή; Ποιά είναι η ασθένεια;
Αφού ο πτηνιατρος δεν ξέρει, πως βγήκε ότι έχει ακάρεα τραχείας;
Τώρα το καναρινάκι πως είναι;
Βετα μου η αντιβίωση που σου έδωσε είναι αντιβίωση ευρεου φάσματος για αναπνευστικά και εντερικά προβλήματα .. Προσωπικά δεν θα με κάλυπταν οι απαντήσεις του καθώς τις θεωρώ μπακάλικες και κουτουρού . Είναι σα να σ έδωσε ένα aviomycine μπας και πιάσει τίποτα Φυσικά δεν φταις εσυ σε κάτι … σου μίλησε για προβιοτικά και πολυβιταμίνες μετά την αντιβίωση ; Υποθέτω πως όχι .. τι να πω πραγματικά ,είναι κρίμα να του δίνει τόσα φάρμακα χωρίς να υπάρχει ουσιαστική διάγνωση ,θα του τινάξει το συκώτι στον αέρα .. προσωπικά θα έδινα προβιοτικά μετά την αντιβίωση ,πολυβιταμίνες και χολινη για το συκώτι .. μπράβο σου που το παλεύεις ,καλή ανάρρωση στον μικρούληΣτην επανεξέταση δεν με χρέωσε εννοείτε ,μου το είχε πει ο άνθρωπος!!Αλλά δεν μου είπε ότι έχει αυτό ή μην του δίνεις αυτό ή κάτι τελοσπάντων!!Μου είπε δώστου την αντιβίωση Κ βλέπουμε!Κ είναι ήδη ένα μήνα και έτσι!Κ δεν ξέρει όμως τι έχει!!Από τα συμπτώματα του καναρινιού μου είπαν άνθρωποι που έχουν Κ ασχολούνται!Κοίτα,εγώ το είπα απλά μήπως Κ βοηθήσω κάποιον αλλά νιώθω σαν να μου επιτίθεσαι!Το καναρινί κάνει συνέχεια τον ήχο αυτόν,κελαηδάει ελάχιστα Κ αυτό σπάνια Κ τρώει Κ πίνει μια χαρά!Αλλά δεν είναι ζωηρό όπως το άλλο μου καναρίνι!
Σε ευχαριστώ πολύ!!Ακριβώς όπως τα λες το σκέφτηκα Κ γω!Δίνω σε ένα πλασματάκι που είναι άντε 1 χρονού και φάρμακα Κ φάρμακα!!!Του έχω δώσει Κ μια πολυ βιταμίνη!!Ο άνθρωπος που μου έβγαλε το συμπέρασμα για τα ακέραια μου είπε να του τελειώσω την αντιβίωση,μετά να τον αφήσω λίγο,να του δώσω για 2-3 μέρες μια πολυ βιταμίνη (total είναι αυτή που πήρα Κ του βάζω 8 σταγόνες σε 50ml)..Κ αφού τελειώσει μου λέει η Πτερόροια του να βάλουμε για τα ακάραια!!Κάτι που περίμενα να μου το πει ένας που έχει πτυχίο υποτίθεται!!!Βετα μου η αντιβίωση που σου έδωσε είναι αντιβίωση ευρεου φάσματος για αναπνευστικά και εντερικά προβλήματα .. Προσωπικά δεν θα με κάλυπταν οι απαντήσεις του καθώς τις θεωρώ μπακάλικες και κουτουρού . Είναι σα να σ έδωσε ένα aviomycine μπας και πιάσει τίποτα Φυσικά δεν φταις εσυ σε κάτι … σου μίλησε για προβιοτικά και πολυβιταμίνες μετά την αντιβίωση ; Υποθέτω πως όχι .. τι να πω πραγματικά ,είναι κρίμα να του δίνει τόσα φάρμακα χωρίς να υπάρχει ουσιαστική διάγνωση ,θα του τινάξει το συκώτι στον αέρα .. προσωπικά θα έδινα προβιοτικά μετά την αντιβίωση ,πολυβιταμίνες και χολινη για το συκώτι .. μπράβο σου που το παλεύεις ,καλή ανάρρωση στον μικρούλη
Καλά έκανεςΚοίτα,εγώ το είπα απλά μήπως Κ βοηθήσω κάποιο
Ούτε κατά διάνοια. Για να καταλάβω, σε ρώτησα.αλλά νιώθω σαν να μου επιτίθεσαι!
Αυτό δεν είναι καλό.Το καναρινί κάνει συνέχεια τον ήχο αυτόν,
Μόνο πολυβιταμίνη θα του βάλω!!!Θα το πήγαινα στον γιατρό ευχαρίστως αν κάποιος με πήγαινε Κ πλήρωνε Κ τον γιατρό Κ οτιδήποτε άλλο!!!Την βιταμίνη την έχω ήδη!!Πολλά πουλιά έχουν ακόμα πτερόροια,μην σου φαίνεται παράξενο!Κ για τα ακάρεα πάλι καλά έχει άνθρωπος το φάρμακο για του βάλω όταν είναι η ώρα!Καλά έκανες
Ούτε κατά διάνοια. Για να καταλάβω, σε ρώτησα.
Αυτό δεν είναι καλό.
Θα σου πω εγώ τι θα έκανα. Θα το πήγαινα Δουκάκη ασυζητητί. Αλλιώς, προβιοτικα, πολύβιταμίνη κ χολίνη, όπως σου είπε η @Irene chatzimichail . Περαστικά του. Κ όσο διαρκεί η θεραπεία, να το έχεις σε ζεστό περιβάλλον.
Τέλος, μου κάνει εντύπωση που έχει ακόμα πτερόροια.
Δεν ξέρω αν το γράφεις για χάρη αστεϊσμού ή ειρωνείας, αλλά εγώ πάλι αν αρρωστήσει το καναρίνι μου, θα το πάω σε πτηνιατρο ή πτηνιατρους όσες φορές χρειαστεί, με δικά μου έξοδα φυσικά, γιατί την ευθύνη του την έχω εγώ κ όχι κάποιος άλλος. Άλλωστε στο ποστ μου σου είπα τι θα έκανα εγώ. Από κει κ πέρα ο κάθε φροντιστής πράττει όπως εκείνος νομίζει. Κ το θέμα για μένα τελειώνει εδώ.Θα το πήγαινα στον γιατρό ευχαρίστως αν κάποιος με πήγαινε Κ πλήρωνε Κ τον γιατρό Κ οτιδήποτε άλλο!!!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας