Γενικά Μου ήρθε το κουνελόσυρμα που παρήγγειλα και είναι σκουριασμενο

Ξέρεις τι να κάνεις; Βάψε το και πάρε και πηχάκια και κάνε προστατευτικό για τα κλουβιά σου αφού δεν κάνει φυσικά για κλουβί.

Ξέρεις τι να κάνεις; Βάψε το και πάρε και πηχάκια και κάνε προστατευτικό για τα κλουβιά σου αφού δεν κάνει φυσικά για κλουβί.

Καλή ιδέα Μαρία και σκεφτόμουν να κάνω :) Αν δώσω το όνομα του τραπεζικού μου λογαριασμου υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι; Δεν ξέρω φοβάμαι λίγο αλλα μαλλον αγχώνομαι άδικα

Αν δώσω το όνομα του τραπεζικού μου λογαριασμου υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι; Δεν ξέρω φοβάμαι λίγο αλλα μαλλον αγχώνομαι άδικα
Τι μπορεί να γίνει εκτός από το να σου καταθέσει λεφτά; :)

Τι μπορεί να γίνει εκτός από το να σου καταθέσει λεφτά; :)

Ναι εντάξει τίποτα απλά εγώ φοβάμαι πολύ τις συναλλαγές μέσω κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού και γιαυτό το μυαλό μου πάει συνέχεια στο κακό :)

συναλλαγές μέσω κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δίνοντας τον λογαριασμό και το όνομά σου δεν κινδυνεύεις. Μόνο κατάθεση μπορεί να σου κάνει κάποιος.

Και ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι δεν μπορείς να απαιτείς κάτι χωρίς να το έχεις ζητήσει καν! Στην αρχή φοβόσουν να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη και τελικά ο καταστηματάρχης ήταν ευγενέστατος και έγινε και η δουλειά σου! Μπράβο! 😉

Back