Καλησπέρα!
- Θα ήθελα τη γνώμη σας
... κάτι δεν πάει πολύ καλά με τον μικρούλη μου...
Ενώ την Κυριακή το πρωί μας ξύπνησε (κατά τις 8) με κελαηδίσματα και δε σταμάτησε όλη μέρα, μέχρι τις 7 το απόγευμα...
τη Δευτέρα το πρωί έμεινε σαν κοιμισμένος στο κλαδί του μέχρι τις 9:30 το πρωί και μετά τσιμπολόγησε το φαγητό του και μέχρι να φύγω για δουλειά (κατά τις 11) ήταν σαν να νυστάζει... Το απόγευμα γύρισα κατά τις 7 και ήταν ας πούμε κανονικά όλα. Έφαγε, ήπιε και τον έβαλα για ύπνο στις 8 το βράδυ
(τον έχω σε ξεχωριστό δωμάτιο και κοιμάται)
την Τρίτη τον ξύπνησα εγώ πια κατά τις 10 το πρωί για να καθαρίσω το κλουβάκι του και να του βάλω φρέσκο φαγητό. Τον είδα που έκατσε φουσκωμένος στο κλαδί του μετά από λίγα τσιμπολογήματα, αλλά έπρεπε να φύγω για δουλειά. Γύρισα κατά τις 7 το απόγευμα και μου φάνηκε σαν να είχε λίγο διάρροια... και σαν να νυστάζει... και τον έβαλα για ύπνο πάλι στις 8 το βράδυ.
Σήμερα το πρωί τον ξύπνησα πάλι εγώ στις 10 το πρωί. Είχε κάνει 2 νερουλές κουτσουλιές το βράδυ (φαντάζομαι πως ξύπνησε λίγο για να φάει και ξανακοιμήθηκε?) Πάντως εγώ στις 10 τον βρήκα ακόμα μπαλίτσα και να κοιμάται... Τον άλλαξα (νερό, φαγητό, σταφύλι, αυγοτροφή, καθαριότητα) του έβαλα μπάνιο, αλλά δεν έκανε ...
και πάλι τα ίδια... στάθηκε μπαλίτσα, κλείνουν τα μάτια του, χαζοκοιμάται, ξυπνάει λίγο, τρώει και ξανακοιμάται...
Από κελάηδημα: τίποτα. 2-3 τσίου κι αυτό είναι όλο.
Είναι 4 ετών. Είμαστε σε πτερόροια (αρκετά έντονη). Είχε ακάρεα φτερώματος τον Ιούλιο, κάναμε θεραπεία και τώρα, μας έχει μείνει το γυμνό λαιμάκι που περιμένουμε να γεμίσει μετά την πτερόροια.
Μπορεί η πτερόροια να τον "ρίξει" τόσο πολύ ή να πάμε σε γιατρό?