Τάκη μετά τις 9/7 μάλλον δεν θα έχω θέμα (Απο 4 εως 8 θα είμαι εκτός Αθηνών).. Θα είμαστε σε επαφή για τις λεπτομέρειες. Έχε όμως και κάνα-δυο εναλλακτικές μέχρι τότε κάλου κακού.
Νομίζω κατάλαβα για ποιον λες...Τελικα χθες πηρα απαντηση απο εναν γνωστο απο την περιοχη μου, που τυγχανει να ειναι κ σοβαρός εκτροφεας μεγαλων παπαγαλων!
Θα μου τον κρατησει 10 ημερες με κοστος 50 ευρω!
Η συζητηση ξεκινησε αν ηξερε καποιον για την φιλοξενια και μην βρισκοντας αποφάσισε να τον κρατησει
Ουφφφ, ευτυχως θα παει σε καλα χερια!
Ελπίζω το "γνωστός" να έχει να κάνει με την έννοια του διάσημου κι όχι ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλο..., απο εναν γνωστο απο την περιοχη μου...
... Που τυγχανει να ειναι κ σοβαρός... κοστος 50 ευρω... αποφάσισε να τον κρατησει...
Ουφφφ... Καλα χερια...
Ολη η περιοχη γνωστοι ειναι εδω, δεν ειμαστε φιλοι ομως!Ελπίζω το "γνωστός" να έχει να κάνει με την έννοια του διάσημου κι όχι ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλο...
[automerge]1561300501[/automerge]
Ασχολίαστο!
[automerge]1561300854[/automerge]
Να πω πως αναλαμβάνω στον χώρο μου την φύλαξη καναριών με μόνο 2,5€ / ημέρα... Σ/Κ και αργίες στα 3€.
Είμαι σοβαρός (περίπου...) και εκτροφέας (λέμε τώρα...)
Τροφή-νερό-κλουβί δικά σας!
ΑΝευθυνόμαστε για ότι τυχόν πάθει το καναρινάκι σας! Μπορεί και να ήταν η ώρα του!
;)
εβαλα ανταλλαγη κ 36 ατοκες αλλα δεν βγηκε κατιΡωτα αν κανουν ανταλλαγες
Μπράβο! Πολύ ωραία! Θεωρώ ότι η λύση που βρέθηκε είναι ιδανική και πρέπουσα για την περίσταση! Όλα καλά θα πάνε και εξυπηρετηθήκατε άπαντες!Τελικα χθες πηρα απαντηση απο εναν γνωστο απο την περιοχη μου, που τυγχανει να ειναι κ σοβαρός εκτροφεας μεγαλων παπαγαλων!
Θα μου τον κρατησει 10 ημερες με κοστος 50 ευρω!
Η συζητηση ξεκινησε αν ηξερε καποιον για την φιλοξενια και μην βρισκοντας αποφάσισε να τον κρατησει
Ουφφφ, ευτυχως θα παει σε καλα χερια!
Είναι πανέμορφα και αξιοζήλευτα όλα τους! Σε ευχαριστούμε για το φωτορεπορτάζ!Χθες αφησα την Τουκη στον γνωστό μου, σημερα σε επικοινωνία μαζι του ειπε οτι ειναι ησυχη μονο οταν την αφησα φωναζε οταν έφυγα!
(ειδα για πρωτη φορα απο κοντα ζευγαρι εκλεκτους και ερωτεύτηκα! Μετα τον ιακυνθο ο εκλεκτους στα ματια μου ο επομενος ομορφοτερος παπαγαλος! Αν και στις φωτο με εντυπωσιαζε παντα ο θηλυκος οταν ειδα τον αρσενικο σε αυτο το πρασινο με το κιτρινοπορτοκαλι ραμφος η καρδια μου ταρακουνηθηκε!
Πανεμορφος κ ο Πιονους σε λογικο μεγεθος κ πολυ ησυχος
[automerge]1563025187[/automerge]
View attachment 65108
[automerge]1563025279[/automerge]
View attachment 65109
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας