Ασθένειες Μπορεί να ειναι ψείρα;

Καλημερα θέλω την βοήθεια σας. Σήμερα μίλησα με κτηνίατρο του είπα τι είδα απάνω στον παπαγάλο. Μου έδωσε ένα σπρέι το ELIMINALL έχει απ έξω μία γάτα και ένα σκύλο. Μου είπε να πιάσω τον παπαγάλο να κάνω τα φτερά του στην άκρη στον πρωκτό και να το ψεκασω. Εγώ του είπα ότι το είδα στο κεφάλι και μου είπε να μην το ψεκασω πουθενά άλλου με αυτό το σπρέι γιατί θα πεθάνει. Τι να κανωωω;
 
 
εγω θα ελεγα εστω και τηλεφωνικα να μιλησεις με καποιον πτηνιατρο!
Μίλησα και μου έδωσε κάτι σταγόνες να του βάλω πίσω στο λαιμό του αντιπαρασιτικο.
[automerge]1550901202[/automerge]
Ποσο στο χρεωσε αν επιτρεπεται.;
Πήγε στο φαρμακείο ένας φίλος μου και μου το έφερε τον ρώτησα πόσο κάνει για να του το πληρώσω και δεν ήθελε.Απ ότι κατάλαβα δεν θα ήταν ακριβό.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το pulmosan ειναι για τα ακαρεα της τραχειας και γενικά είναι ένα δυνατό φάρμακο, προσωπικά θα έβαζα ένα σπρέι για ψείρες κατάλληλο για πτηνά και εξαφανίζεις το πρόβλημα. Ο πτηνιατρος τα έχει μπερδέψει.
Pulmosan
 
.. Ο πτηνιατρος τα έχει μπερδέψει.
Pulmosan

Δεν νομίζω ότι έχει μπερδέψει κάτι. Η ιβερμεκτίνη έχει κι εντομοκτόνο εκτός απο ακαρεοκτόνο δράση. Μια σταγόνα δεν είναι τραγική δόση για κοκατίλ, αφού μια σταγόνα βάζουν και σε καναρίνια που έχουν περίπου το 1/7 του βάρους τους.
 
Για πιο λόγο να βάλεις pulmosan όταν την δουλειά την κάνει ενα απλο σπρέι για ψείρες; Στις οδηγίες δεν αναφέρει εντομοκτόνο εκτος απο την συσκευασια που γραφει and for external mites (μάλλον εμπειρικά το αναφέρεις, ο Γαληνός αναφερει εντομοκτονο αλλα οχι σε ποσο % ) και το Vetermec το ιδιο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα! Επιτέλους σήμερα έχω στα χέρια μου το σπρέι και θα ήθελα την βοήθεια σας Πώς να το χρησιμοποιήσω.
[automerge]1551692045[/automerge]

[automerge]1551693102[/automerge]
 

Συνημμένα

  • IMG_20190304_114422.webp
    IMG_20190304_114422.webp
    45,7 KB · Προβολές: 9
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top