Αναπαραγωγή Μπορουν τα ζεμβρακια να μεγαλωσουν τα μωρα απο τα gouldians;

crisstos

PB New Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
161
Πόλη
Θεσσαλονίκη
σωστα χεχεχε. Τωρα ομως θελω τα φωτα σας σε οτι αφορα τα gouldians και αν μπορουν τα ζεμβρακια να μεγαλωσουν τα μωρα απο τα gouldians, αυτα μας αφωρουν εξαλλου. :)
 
σωστα χεχεχε. Τωρα ομως θελω τα φωτα σας σε οτι αφορα τα gouldians και αν μπορουν τα ζεμβρακια να μεγαλωσουν τα μωρα απο τα gouldians, αυτα μας αφωρουν εξαλλου. :)
Αμα ειναι καλοι γονεις γιατι οχι; Απ οτι εχω διαβασει εδω για παραμανες χρησιμοποιουνται συνηθως society finch και ζεμπρακια. Επειδη δεν εχω εμπειρια σ αυτα τα πουλια αν κανω λαθος διορθωστε με.
 
Έχω μεταφέρει το μήνυμα σε δικό του thread διότι αποτελεί διαφορετικό θέμα συζήτησης :)
 
μακαρι φωτη. Εχω και μια περιεργια να δω τι χρωματα θα βγουνε. Ο αρσενικος ειναι μαυροκεφαλος με μωβ στηθος κιτρινη κοιλια και πρασινη πλατη.η θυληκια μαυροκεφαλη μωβ στηθος ασπρη κοιλια και μπλε πλατη.
 
τελικα ολα μια χαρα. Τα ζεμβρακια μου σαν καλοι παρεθετοι γονεις εκαναν καλα τη δουλεια τους.3 πουλακια μεσα στη φωλια απο τα αυγα των gouldians. Καθωνται στοργικα επανω τους σαν να ειναι δικα τους. Μακαρι να τα μεγαλωσουν κανονικα.
 
Μακάρι να συνεχίσουν να τα φροντίζουν μέχρι να ανεξαρτητοποιηθουν με τον ίδιο τρόπο! Να σου ζήσουν και μην ξεχάσεις φωτογραφίες στις Παρουσιάσεις πουλιών!
 
Γεια σου Χρήστο!
Πως πάνε τα μικρά gouldian με τους θετούς γονείς τα ζεμπράκια;
μεγαλώνουν όλα οκ?
 
καλημερα γιαννη. Ναι ολα καλα μια χαρα, απλα αυτα ειναι λιγο μεγαλυτερα νομιζω απο τα ζεμβρακια και ποιο ασχημα οταν ειναι νεοσοι. Ελπιζω να μην παθουν ψυχολογικα οι γονεις που τα βλεπουν ετσι μαυροτσουκαλα.
τα καλα νεα ειναι οτι σε 7 μερες θα γινουν γονεις και τα ιδια τα gouldians. Αντε να δουμε.
 
Μπράβο Χρήστο!
Αντε να ζήσουν όλα να βγάλεις πολλά πουλάκια!
Περιμένουμε φώτο τα μικρά gouldian με γονείς ζεμπράκια!
 
Back
Top