Σας ευχαριστω όλους παιδιά για την απάντηση!
@patrickios καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου, ωστόσο και γιατροι και κτηνίατροι και πτηνιατροι κ υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι και forum moderators ενδέχεται να κάνουν λάθη ή να μην έτυχε να διαπιστώσουν κάτι
Όπως σωστά ανέφερες παραπάνω, υπάρχουν ακόμα ανοιχτα debates στο θέμα αυτό ακόμα κ για τους ανθρώπους.
Εγώ το ρώτησα μήπως κάποιος έχει εμπειρία σε αυτό, δηλαδή να τα συγχορηγησε ταυτόχρονα κ να είδε ότι είχε/δεν είχε αποτέλεσμα γιατί είναι η πρώτη φορά που χρειαζεται να του κάνω τέτοια αγωγή.
Όσο για τα φάρμακα κ τις βιταμίνες συγκριτικά κ την ουσία της θεραπείας, μετά από τόσα φαρμακακια που ήθη παίρνει, αν δεν λειτουργήσουν τα προβιοτικά κ οι βιταμίνες δεν νομίζω να αντέξει στο καπάκι τη θεραπεία για τα παράσιτα. Γι αυτό μου είπαν ότι θέλει οπωσδήποτε 3 μέρες αποκλειστικά αυτά κ μετά το αλλο φάρμακο - γι αυτό κ ήθελα να είμαι σίγουρη. Ίσως ειμαι υπερβολική αλλά το βλέπω να κάνει ένα βήμα μπρος κ τρία πίσω κ στεναχωριέμαι.. έχασε άλλα 3 γραμμάρια από εχθες. Δε θέλω να πειραχτούν ζωτικά του όργανα από την αγωγή επειδή δεν έκανα κάτι καλά.
Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολυ για τις διευκρινίσεις