Φροντίδα Μπορούν να συνυπάρξουν κοκατίλ με lovebird;

sofiakam

PB New Member
Εγγραφή
17 Φεβ 2022
Μηνύματα
63
Πόλη
Δωδεκάνησα
Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω ένα κοκατιλ 2 μηνών, έχω ήδη από τον Φλεβάρη ένα λοβακι. Θα ηθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Θα χρησιμοποιήσω το μεγάλο μου κλουβί για υο κοκατιλ και ένα μικρότερο για το λοβακι. Επίσης θέλω να νιώθει ότι έχει μια συντροφιά για να μην είναι μόνο. Θα μπορούν να είναι και τα δυο ταυτόχρονα έξω από το κλουβί ; Πείτε μου την γνώμη σας🩷
 
Επίσης θέλω να νιώθει ότι έχει μια συντροφιά για να μην είναι μόνο.
Η γνώμη μου είναι ότι η καλύτερη συντροφιά για ένα λοβάκι, θα είναι ένα του ιδίου είδους. Θα επικοινωνούν σαφέστατα πολύ καλύτερα και αν θέλεις να αποφύγεις την αναπαραγωγή, μπορείς να επιλέξεις ένα του ιδίου φύλου.
Για την περίπτωση που θα πάρεις κοκατίλ, ελεύθερα στον ίδιο χώρο ίσως και να μπορούν να βρεθούν, πάντοτε έχοντας την αμέριστη προσοχή σου, διότι μπορεί να υπάρξουν και ατυχήματα, αλλά και τραυματισμοί.
Σε κάθε περίπτωση, όταν θα πάρεις ένα νέο πουλί, καλό θα ήταν να κρατήσεις καραντίνα
 
@sofiakam για συντροφιά όχι. Και αν πάρεις τελικά κοκατιλ να το έχεις σε ξεχωριστό κλουβί. Ποτέ δεν πρέπει να είναι διάφορα είδη πουλιών στο ίδιο κλουβί, εκτός σε μερικές περιπτώσεις που έχουν μεγαλώσει μαζί αλλά και πάλι απαιτει προσοχή . Καλύτερα να είναι μαζί μόνο έξω, σε κάποιο παρκακι αν έχεις
 
@ianos δλδ δεν μπορεί να είναι καλή συντροφιά για εκείνο ένα κοκατιλ;
Αυτό που σου έγραψα είναι ότι ένα κοκατίλ είναι απίθανο να είναι τόσο καλή συντροφιά όσο ένα του ιδίου είδους που θα ήταν ιδανική επιλογή.
 
Back
Top