Γενικά Μπορω να γραφτω σε συλλογο με ταχυδρομικά περιστέρια απο αλλο μερος;

souris....

PB New Member
Εγγραφή
29 Απρ 2014
Μηνύματα
13
Πόλη
Σιάτιστα
μπορω να γραφτω σε συλλογο με ταχυδρομικά περιστέρια απο αλλο μερος απο τι στιγμή που στον τοπο μου δεν εχουμε συλλογο και να τρεχω με αυτους; Η ειναι δύσκολο;
 
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύλλογο, ίσα ίσα, κάνουν κρα για νέα μέλη από οπουδήποτε και αν έρχονται. Το πρόβλημα θα το έχεις εσυ περισσότερο με τα πήγαινε έλα για να συμμετέχεις στις εκδηλώσεις τους.
 
Για Φλώρινα μου φαίνεται καλύτερα αλλα σε μια προπόνηση 100 χιλ του συλλογου εγω παω απευθείας στα 200 ουσιαστικά αγωνας. Πφφ να θες να ασχοληθείς με το αγωνιστικό περιστέρι και να μη μπορεις..
 
Εδώ είναι μια ιστοσελίδα για να υπολογίζεις αποστάσεις.
Χιλιομετρικές αποστάσεις σε ευθεία γραμμή μεταξύ πόλεων, χωριών, χωρών, σημείων στο χάρτη, μετατροπή χιλιομέτρων σε μίλια και ναυτικά μίλια και υπολογισμός διάρκειας πτήσεων - distance calculator, distance converter, flight duration calculator - apostaseis.gr
Η απόσταση Σιάτιστα Φλώρινα είναι περίπου 68 χιλιόμετρα. (Τα περιστέρια πετάνε ευθεία δεν πάνε από τους δρόμους για να είναι 100 χιλιόμετρα+).
Νικητής σε ένα αγώνα δεν είναι το περιστέρι που γυρίζει πρώτο στο κουμάσι του αλλά το περιστέρι που τρέχει πιο γρήγορα m/sec.
Γιαυτό μην απελπίζεσαι επειδή είσαι μακριά από την Φλώρινα.
 
Back
Top