Αναπαραγωγή Μπορω να μεγαλωσω μονος τα παραδεισια;

Και ποιος θα τα ζεσταίνει τις πρωτες ημερες; Μήπως πρέπει να προμηθευτείς απο πριν μια κεραμική λάμπα;
 
Τα έχω όλα έτοιμα
Μπορείς να μας προϊδεάσεις με δυο τρεις φωτογραφίες και μια περιγραφή της όλης κατάστασης;
Αν πρόκειται για κατασκευή θα σε παρακαλούσα να την αναπτύξεις εδώ https://community.petbirds.gr/forums/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%95%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD.21/
 
Έχω φτιάξει ένα brooder και τα έχω έτοιμα όλα΅΄όπως brooder, κρέμα για νεοσσούς αλλά σπιτική και μια πολύ ζεστή λάμπα.
 
κρέμα για νεοσσούς αλλά σπιτική
Γιατί αυτό; Είσαι σίγουρος πως θα είναι επαρκή τα συστατικά για τους νεοσσούς; Μην ξεχνάς ότι ήδη θα λείπουν τα αντισώματα των γονέων, μην αντιμετωπίσουν και άλλες ελλείψεις.
 
Ηλία εγώ προτείνω να πάμε μαζί σε μία γέννα αφήνοντας όμως τους γονείς να ταίσουν.. Δώστους άλλη μία ευκαιρία και εμείς θα σε βοηθάμε σε κάθε βήμα.. Απλά σκέψου πως εσύ δεν μπορείς να δώσεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που δίνουν οι γονείς στους νεοσσούς μέσω του ταίσματος από στόμα σε στόμα.. Τα πουλάκια που θα μεγαλώσεις εσύ θα είναι πιο ευαίσθητα και επιρρεπή σε ασθένειες... Σκέψου το καλά πριν το κάνεις λοιπόν!
 
Οκ, τότε σε πρώτη φάση " ρημαξέ τα " στην πλούσια και με τεράστια ποικιλία τροφή, μήπως και ταΐσουν στη συνέχεια.
 
Συγγνώμη πότε έκανε το πρώτο αυγό? Αν έχουν περάσει μόνο 4 μέρες που κλωσάει λογικό είναι να φαίνονται όλα άσπορα. Μετά την έβδομη μέρα που το θηλυκό κλωσάει συνεχώς, ένα άπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει αν είναι ένσπορα. Μην τα ενοχλεις συνέχεια με ωοσκοπήσεις και άλλα, γιατί μετά θα έχουν την αντίδραση που είχαν και στις άλλες γέννες. Στρεσάρονται πολύ και αντιδρούν έτσι στους νεοσσούς. Εγώ αν είχα τέτοιο ζευγάρι με τέτοια συμπεριφορά δε θα τα ενοχλούσα καθόλου. Μόνο τροφή και νερό θα άλλαζα μια φορά την ημέρα και τίποτα άλλο. Μετά από 14-15 μέρες, όταν θα σηκωνόταν από μόνη της, θα πήγαινα να έβλεπα διακριτικά αν υπάρχει κάποιος νεοσσός.
 
Back
Top