Αναπαραγωγή Μπορω να μετακινησω τη ζευγαρωστρα για να καθαρισω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης toykaki
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
αυτο λεω οτι τοτε νομιζα οτι ηταν αναπαραγωγικη περιοδος, αλλα ειναι η πτεροροια τελικα 😉
Η πτερόρροια είναι μια χρονική περίοδος κάποιων εβδομάδων που το πουλί ρίχνει τα φτερά. Συνήθως ξεκινά τους μήνες του καλοκαιριού και τελειώνει μερικές βδομάδες αργότερα. Σε άλλα πουλιά κρατάει λίγες 2-3 και σε άλλα περισσότερες.
Αν εμείς πιέσουμε με γέννες τα πουλιά αυτό το διάστημα και την έναρξή της καθυστερούμε αλλά πιθανόν και τη διάρκεια επεκτείνουμε.
Αν λοιπόν έχω γέννες μέχρι τον Ιούλιο.. Τότε θα σταματήσει Οκτώβριο, αν όχι ίσως ο Σεπτέμβρης το βρει κανονικά ντυμένο η περίπου ντυμένο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
@Myra εχεις δικαιο παντως δεν βλεπω να ζευγαρωνουν.. Αυτη μια βαζει μεσα στην φωλια νυμα μια το βγαζει. Παιζει στην ουσια. Μια καθετε μεσα στην φωλια, αυτος την κυνηγαει να την βατεψει δεν του καθετε αυτη αλλη φορα του καθετε, οτι ναναι.. Εδω και 3 μερες αυτα γινονται.. 😉
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Ερωτικα παιχνιδια, συνηθισμενο. Κανε υπομονη, θα της... Περασει ο πονοκεφαλος!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
το θεμα ειναι οτι εβαλα και την 2η κλωστη και μαλλον θα παει στραφη...
 
ετσι κανετε και εσεις δηλαδη;η σε εμενα επειδη δεν εγιναν σωστα;
 
Οχι δεν ειναι δικο σου θεμα, ετσι γινεται. Ποιος εγγυαται οτι θα βαλεις ενα και θα χρησιμοποιησει μονο αυτο; Θελει και ποικιλια νηματων, και ποσοτητα.
 
μπορει να μην ειναι και ετοιμα ακομα τι να πω. Μαλλον θα εχεις δικαιο οπως σου ξαναειπα.. Τεσπα, αφηνω την φυση μονη της :) χωρις αγχος γερα να ειναι μονο
 
Back
Top