Γενικά Μπορώ να αγοράσω μεμονωμένους σπόρους από pet shop;

ΜΑΡΙΑαα

PB Member
Εγγραφή
3 Ιουν 2020
Μηνύματα
1.945
Πόλη
Τρίκαλα
Ξερετε αν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω μικρή ποσότητα από μεμονωμένους σπόρους; Γιατί οι επώνυμοι είναι σε μεγάλες συσκευασίες και οι χύμα είναι άγνωστης προέλευσης.
 
@ΜΑΡΙΑαα Καλημερα! Δεν ξερω αν υπαρχουν οι μεμονωμενοι σποροι σε λιγη ποσοτητα! 1 κιλο πρεπει να ειναι το λιγοτερο στις συσκευασμενες! Μπορεις να παρεις του κιλου να χρησιμοποιεις οσο χρειαζεσαι και την υπολοιπη σε δροσερο μερος να την φυλας! Τωρα την αποψη μου ειπα! Εδω οι πιο εμπειροι γνωριζουν περισσοτερα 😁
 
@Elli του κιλού θέλω κι εγώ απλά η ερώτηση στην αρχή ήταν για τις καρδερίνες το πετ σοπ που υπάρχει η έκπτωση. Δεν βρήκα επώνυμες ενός κιλού. Και σκέφτηκα μήπως ξέρεις κανείς αν δίνουν χύμα επώνυμες από μεγαλύτερες συσκευασίες όσο θέλω.
 
@ΜΑΡΙΑαα ναι είναι πολύ καλοί για τα πουλάκια. Και εγώ πάντα από εκεί παίρνω όσους βρίσκω. Αν ρωτήσεις μπορεί να έχει και φαγόπυρο αποφλειωμένο που και αυτός είναι πολύ καλός.
 
@ΜΑΡΙΑαα ναι ακριβώς έτσι Μαρία. Σε ξεχωριστή τροφοθήκη μια φορά την εβδομάδα. Προσωπικά προσφέρω τον κάθε σπόρο ξεχωριστά εκτός και αν έχουν το ίδιο μέγεθος.
 
@ΜΑΡΙΑαα , στο petmat, είχα αγοράσει περίλα νομίζω 3 κιλά, νίζερ, καμελίνα και φονιοπάντι (κάπως έτσι το λένε αλλά τα δικά μου δεν το τρώνε) σε συσκευασίες 1 κιλού, καθώς και κανναβούρι (νομίζω) στο ίδιο βάρος. Αυτά πέρυσι.
 
@ianos τα είδα απλά μου φάνηκαν πολλά τα μεταφορικά και αντικαταβολή μόνο για δυο είδη σπόρια. Πήρα περίλα και millet από το my petshop και chia σουσάμι ηλιόσπορο και γαϊδουράγκαθο θα πάρω από μαγαζί μα βιολογικά! Ευχαριστώ πολύ όμως! Όταν έχω να αγοράσω πιο πολλά από το πετ τότε συμφέρει! Από το βιολογικών θα πάρω πιο μικρές ποσοτητες!🙏
 
Το γαϊδουράγκαθο, έχω ακούσει ότι δεν μπορούν να το σπάσουν τα Καναρινια και ότι για αυτόν τον λόγο το σπάει ο φροντιστής τους καλώντας ένα μπουκάλι γυάλινο πάνω σε πανί με τα σπόρια. Εσύ το πήρες αποφλοιωμενο; Ρωτώ διότι έχω την αίσθηση ότι με την αποφλοίωση χάνει μέρος των ιδιοτήτων του.
 
Ξερετε αν υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω μικρή ποσότητα από μεμονωμένους σπόρους; Γιατί οι επώνυμοι είναι σε μεγάλες συσκευασίες και οι χύμα είναι άγνωστης προέλευσης.

Εδώ μπορείς να αγοράσεις διάφορους σπόρους σε πολύ μικρές ποσότητες.

http://www.birdmarket.gr/trofes-pouliwn/sporia-memonomena
 
Back
Top