Ασθένειες Μυρωδιά φτερώματος μπάτζι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Evina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Evina

PB New Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2020
Μηνύματα
40
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλη χρονια σε ολουςπαιδια! Έχω μια ερω τηση κ θελωκ παλι τα φωτα σας!πως πρεπει ν μυριζει ενα μπατζι; Εμενα μου μυριζε ι περιεργα δεν μπορω ν περιγραψω τη μυρωδια αλλα σαν κοτα σαν κατι...το εχετε προσεξει ποτε; πρεπει ν εχουν συγκεκριμενη μυρωδια; συγγνωμη για τη χαζη ερωτηση...
 
Αν το έχεις μέσα στο σπίτι, είναι πρωί, και βρίσκεται μακριά από ρεύματα αέρα, ναι, μπορείς να το ψεκάζεις, αφού όμως έχεις αφαιρέσει την τροφή του για να μην υγραίνεται και αναπτύξει παράσιτα.
 
@Evina βαλε τσαι χαμομυλι μεσα στο ψεκαστηρι! Εγω βαζω oro bath. Δε πρεπει να το ψεκαζεις πολυ. Το πουλι πρεπει να βρεχεται ισα ισα να μπορει να πεταξει.
[automerge]1610957629[/automerge]
Βαλε του και μπανιερα οταν το ψεκαζεις θα μαθει να κανει και μονο του μπανιο...
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Evina βαλε τσαι χαμομυλι μεσα στο ψεκαστηρι! Εγω βαζω oro bath. Δε πρεπει να το ψεκαζεις πολυ. Το πουλι πρεπει να βρεχεται ισα ισα να μπορει να πεταξει.
[automerge]1610957629[/automerge]
Βαλε του και μπανιερα οταν το ψεκαζεις θα μαθει να κανει και μονο του μπανιο...
Αυτο κανω δεν τον κανω μουσκεμα για ν πεταει μετα!
[automerge]1610970753[/automerge]
@Μπαιρακταρης τασος φιλε μου βαζω λιγο μηλοξιδο!
[automerge]1610970858[/automerge]
@takis1964 κ γω εξω οταν ειναι τον ψεκαζω!
 
Όντως παιδιά και εμένα σμρ που έβαλα το κλουβί με το πουλί στην ντουζιέρα για να πλύνω το κλουβί, ερχόταν διστακτικά μέσα στο νερό αλλά όντως μύριζε κάπως μετά.. χρειάζεται να κάνω κάτι;
Την μπανιέρα 1-2 φορές που την έβαλα δεν ασχολήθηκε..
 
Το μυλοξιδο ειναι μονο για διαιτα δεν ωφελει καπου αλλου. Καλυτερα ενα τσαι απο χαμομυλι αραιωμενο .
 
Ειναι ενα πολυ καλο βιολογικο φαρμακο
Δεν είναι φάρμακο βιολογικό ή μη, είναι απλώς ένα τρόφιμο με ιδιαίτερα διατροφικά στοιχεία που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πουλιών και επίσης λειτουργεί σε ένα βαθμό ως απωθητικό εντόμων (ψείρας για παράδειγμα, λόγω της ιδιαίτερης μυρωδιάς του.

Μην μπερδεύουμε τις έννοιες έστω και άθελά μας για να δώσουμε έμφαση στα οφέλη μιας τροφής, ενός προϊόντος κλπ. γιατί μένουν λάθος εντυπώσεις που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες.

Αυτό το απόσπασμα από το άρθρο ισχύει σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε για "υπερτροφές" που εμφανίζονται κατά καιρούς ως θαυματουργές.

panakea.webp
 
@giannisvlg το εχω διαβασει Γιαννη αυτο δε συμαινει οτι συμφωνω. Το ξυδι οτι κανει τους κακους μικροργα ισμους το ιδιο κανει και στους καλους... ο σκοπος μας δεν ειναι να εξουδετερωσουμε τους κακους αλλα να ελενξουμε το πληθυσμο τους δλδ να εχουμε περισσοτερους καλους απο κακους βλεπε προβιοτικα!
 
Back
Top