Ασθένειες Μόλυνση στο μάτι Ζακο

Περαστικα στον μικρουλι σου. Ειναι πολυ πιθανο να φταιει η θεση που εχεις τοποθετησει το κλουβι. Προσπαθησε να τον βαλεις αλλου και οπως σου ειπαν.. απαγορευεται να τον χτυπαει ρευμα αερα.
Να του φτιαξεις και ενα τσαι βοτανων για να δυναμωσει το ανοσοποιητικο του :)
 
Προσπαθησε να τον βαλεις αλλου και οπως σου ειπαν.
Ή σκέψου το ενδεχόμενο να φτιάξεις ένα φθηνό όμορφο παραβάν ανάμεσα στο κλουβί και την πόρτα, είναι εύκολο.
 
Είναι αντιβιοτικό και το βάζω στο νερό του για 5 ημέρες
Μπορείς να μας πεις ποιο;
Περαστικά να είναι και πρόσεξε την καθαριότητα των ρουθουνιών, επιμένω γιατί είναι επιρρεπείς οι ζακό σε επιμολύνσεις της περιοχής.
 
Μπορείς να μας πεις ποιο;
Περαστικά να είναι και πρόσεξε την καθαριότητα των ρουθουνιών, επιμένω γιατί είναι επιρρεπείς οι ζακό σε επιμολύνσεις της περιοχής.
baytril λέγετε
 
Ε τότε όταν τελειώσει η αντιβίωση, πάρε από ανθρώπινο κάψουλες ultra levure, να την διαλύεις στο νερό να δώσεις για 3 μέρες ή πάρε από petshop κάποιο σκεύασμα μαγιάς μπύρας ειδικά για πουλιά, να το βάζεις στην αυγοτροφή, για την αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας.
 
Γεια σας ο παπαγάλος μου τώρα που σταμάτησα την. Αντιβίωση τρέχει το μάτι του έχει σάλια και δεν τρώει πήρα κτηνίατρο αλλά δεν ξέρει τι έχει μου λέει
 
Πόσες μέρες αντιβίωση του έδωσες; Όσο έπαιρνε φάρμακο ήταν φυσιολογικός; Σ΄αυτή την περίπτωση προφανώς δεν ήταν αρκετή η θεραπεία και υποτροπίασε. Εκτός αν συντρέχουν οι άλλο λόγοι, δηλαδή ρεύματα αέρα κτλ που ευθύνονται για την υποτροπή.
 
τον άλλαξα θέση η αντιβίωση ήταν για 5 ημέρες εκτός από τα πρώτα συμπτώματα που είχε σάλια και μύξες τρέχει και το μάτι του δεν τρώει δεν μήλα έχω αρχίσει και ανήσυχο πολύ διότι κανένας στο νησί δεν ξέρει από τέτοια ζώα

έχει αδυνατίσει πολύ με την αντιβίωση παντός
 
Είναι δύσκολη και η χρονική συγκυρία με την αυριανή αργία. Υπάρχει ένα θέμα με γκρίζο πάλι, που γιατρός ανέλαβε το πουλί μέσω skype. Έχεις εσύ αυτή την δυνατότητα;
 
Back
Top