birdie
PB New Member
@giannisvlg εκτος από τα πουλάκια καταπληκτικές είναι και οι φωτογραφίες και τα βίντεο!
Οσον αφορα την πορεια μου στα μαθηματα,ναι παω πολυ καλα μεχρι στιγμης!Γενικα εχω καλες βασεις οποτε δεν εχω ιδιαιτερες δυσκολιες σε κανενα μαθημα.Οι βαθμοι μου κυμαινονται απο 82-98,4% οποτε πιστευω βρισκομαι σε καλο δρομο!Ευχαριστω για το ενδιαφερον…(Το διάβασμα Γιάννη πάει καλά; Είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή σου; )
Αχαχα ότι χρειαστείς μου λες τα ίδια μαθήματα έχουμε! Βέβαια εσάς σας έκαναν τουρλουμπουκι την ύλη αλλά θα βγάλουμε άκρη@meniam Γενικα την εκθεση (καλος η κακως) δεν την φοβαμαι.Εχω εξοικειωθει πολυ καθως εχω τρεις καθηγητες να με τσεκαρουν και εχω καλες βασεις απο 2 γυμνασιου.Γενικοτερα,η χημεια με τρομαζει και μου φαινεται βουνο αλλα προσπαθω να το διαχειριστω.Θα σου στειλω προσωπικο να σε πρηξω οποτε βρω χρονο:)
Γενικά ναι, είναι χαοτική η ύλη και έχει δυσκολίες. Αλλά οι ασκήσεις είναι θέμα μεθοδολογίας....την ακολουθείς και λύνονται κι ας σου έχουν δώσει 5 μέτρα μήκος συντακτικό τύπο. Τη θεωρία του βιβλίου (σχολικού) θα πρέπει να την ξέρεις απέξω και ανακατωτά...ό,τι προτασούλα γράφει, ακόμα και αυτά στο μπλε πλαίσιο, ακόμα και τα άσχετα τα μη συσχετιζόμενα με τίποτα άλλο μέσα στην ύλη, π.χ. τα παραμαγνητικά (σελ. 221) που εφέτος κόστιζαν 5 μοναδούλες. Και μην στενοχωριέσαι που κάποια ξεχνιούνται όπως η Οργαανική...θα τα θυμηθείς και πάλι εύκολα με τις επαναλήψεις. Με άλλα λόγια, θα τα καταφέρεις, αυτό να σκέφτεσαι, κι αυτό θα γίνει.Γενικοτερα,η χημεια με τρομαζει και μου φαινεται βουνο αλλα προσπαθω να το διαχειριστω
Οχι αλλα ετσι το βολευε να βαλει τις δαχτυλουμπες τουΣτο δεύτερο λείπουν νυχακια;;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας