Eua P.
PB New Member
Χρησιμοποίησα λάθος λέξη δεν είναι αρχάριος απλά το κάνει σαν Hobby δεν το κάνει για να βγάλει λεφτα εμένα μου είπε ότι αυτός κρατάει πάντα 2 ζευγάρια καρδερίνες και όταν είναι πυρωμενες τις βάζει για αναπαραγωγή με αποτέλεσμα τα πουλάκια να τα δίνει στο pet shop του κουμπάρου του ή διαφορετικά τα πουλάει ο ίδιος ενταξει δεν πιστεύω ότι από 2 ζευγάρια βγάζει πολλά μικρά... Τιμή δεν γνωρίζω δεν τον ρώτησα.Το θέμα με τις καρδερίνες είναι πολύ μεγάλο και πάρα πολύ δύσκολο.
Γι αυτό άλλωστε και το petbirds κρατά αυτή τη θέση για το εξαιρετικά όμορφο αυτό πουλί.
Δυστυχώς τίποτε δεν είναι δεδομένο...
Μόνο αν δεις την καρδερίνα στη φωλιά και το νεοσσό από κάτω της ξέρεις πως αυτός ο νεοσσός είναι εκτροφής.
Αρχάριος εκροφέας καρδερίνας που τις εκτρέφει δεν βάζει δαχτυλίδια και τις δίνει χοντρική σε μαγαζί είναι θέμα με μεγάλο ενδιαφέρον. Μήπως μπορείς να μας πεις την τιμή πώλησής τους από το κατάστημα;
Απλά επειδή τον ξέρω και μέχρι τώρα από αυτά που μου έχει πει για τα καναρίνια φαίνεται να γνωρίζει και να του αρέσει το αντικείμενο οπότε δεν νομίζω να έκανε κάτι τέτοιο.