Γενικά Νέος σύλλογος ιδρύθηκε στην Καρδίτσα

Λάθος το εισέπραξες.
Οτιδήποτε νέο, έχει τις ευχές μας και την συμπαράσταση όλων μας.
Απλά η χρόνια ενασχόληση μας με το άθλημα, μας έχει κάνει επιφυλακτικούς..όχι μεμψίμοιρους ούτε μηδενιστές.

προσπαθούμε να
γίνουμε μελοντολόγοι και να πούμε τι θα γίνει μετά από έξη μήνες, ένα χρόνο και πάει λέγοντας
Αυτό πως προκύπτει;

Απλά η χρόνια ενασχόληση μας με το άθλημα, μας έχει κάνει επιφυλακτικούς όχι μεμψίμοιρους ούτε μηδενιστές.
Εγώ δεν είμαι επιφυλακτικός Νίκο. Απλά αμφιβάλω για το ότι ο σύλλογος έχει επισήμως την άδεια από το δασαρχείο που επιτρέπει στα μέλη του να κατέχουν νόμιμα, Ιθαγενή πουλιά. Μία δημοσίευση του σχετικού επίσημου εγγράφου εδώ στο θέμα, θα διέλυε κάθε αμφιβολία. Διαφορετικά, αν γίνει μια επώνυμη καταγγελία στο δασαρχείο κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα καταλάβετε τι εννοώ.

H επιφυλακτικότητα Σταύρο έγκειται στο αν θα μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους που έβαλε στο καταστατικό ιδρύσεώς του.
Οι περισσότεροι ξεκινάνε μεγαλεπήβολα και στην πορεία ενσωματώνονται στο σύστημα που θέλει μόνο την εξυπηρέτηση μερικών και την ικανοποίηση κάποιων για καρέκλες και ''αξιώματα'' .
Στο θέμα των ιθαγενών δεν υπάρχει ούτε αμφισβήτηση, ούτε θέμα προς διερεύνηση. Είναι ξεκάθαρο από το ισχύον νομικό πλαίσιο και κακώς μπήκε στον τίτλο του συλλόγου.

Υπήρξε μια κίνηση εδώ και 10 χρόνια. Ο σύλλογος Σ.Φ.Ω. Π. Πυλαίας Θεσαλλονίκης δούλεψε πολύ και είχε τα πρώτα αποτελέσματα, στην σωστή βάση.
Άδεια συλλογής 2003 | sifiodptpith.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=119&Itemid=126
Είναι αρκετά χρόνια όμως, που δεν έχω ακούσει κάποιου είδους δραστηριότητά του. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην σελίδα του, θα καταλάβει τι σημαίνει "σωστή βάση".

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό Μάκη. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από τον ΣΚΑΘ ας δημοσιευτεί για να μη μένουν σκιές στο θέμα.

Παιδιά, στον Σ.Φ.Ω. Π το ''ξεχειλώσανε''...Αλλά ας μην το επεκτείνουμε.

Αλλά ας μην το επεκτείνουμε.
Μπορούμε να συζητήσουμε σε ξεχωριστό θέμα Νίκο, το κατά πόσο είναι εφικτό να λειτουργήσει σωστά ένας σύλλογος Ιθαγενών πουλιών στην Ελλάδα.

οπως και να εχουνε τα πραγματα εχουμε μια πρωτοβουλια ανθρωπων... Να ευχηθουμε οτι καλητερο!

Back