Φροντίδα Νέο κλουβί για τα μπατζι μου!

Με σ

με σκλαβώνεις αληθεια. Δεν πειράζει νιώθω άσχημα να στο στερήσω.
Καλά, μη σκλαβώνεσαι..., όλοι στις προθέσεις που δηλώνουμε είμαστε πάρα πολύ καλοί, αλλά στην πράξη... Κάτσε πρώτα να πάω να μετρήσω και βλέπουμε. Άλλωστε εσύ, είχες την αυταπάρνηση; Την ανθρωπιά; ... Και τέλος πάντων ό,τι χρειάζεται για να αναλάβεις αυτά τα - τυχερά μέσα στην ατυχία τους - τόσο αποκρουστικά στην εμφάνιση πουλάκια. Κάτι πρέπει να κάνει και όποιος άλλος μπορεί, όπως ήδη έκανε και η @Vasia24 , και όλοι που σε συμβουλεύουν για το πως θα αντιμετωπίσεις το κάθε θέμα που προκύπτει.
 
Ειχα εγώ τη πρόθεση να το κάνω με
Ευθύνη δίκη μου κ μόνο για ότι προκύψει.. και πραγματικα είτε κάνει είτε όχι το κλουβί και μόνο η σκέψη ήταν για μενα αρκετη. Κανεις δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει, παρά ταύτα προσφέρθηκες χωρίς καν να ζητηθεί και σε αυτό οφείλω να ανταποκριθώ τουλαχιστον με ευγένεια.
 
Διάκενο και στα οριζόντια και στα κατακόρυφα σύρματα 1,4 cm. Μάλλον ίδιο με το δικό σου...Αν όμως καταλήξεις ότι αυτό που έχεις είναι κατάλληλο και θέλεις και ένα άλλο (μάλλον ίδιο) για το άλλο ζευγάρι που έχεις, πες μου. Έχω και το στήριγμα που το κρεμούν, αν και δεν νομίζω ότι είναι σωστό το κλουβί να μην είναι σε σταθερό σημείο.
(Είδες, που καμιά φορά η πρόθεση δεν είναι αρκετή;☹)
 
Έκανα το πείραμα χθες στον σποτ και τη σου και δεν πηγε καλά... Τον επιασε πανικός.. Ειχα να τον δω έτσι μήνες... Μπορεί κ ποτε να μην τον έχω δει σε κατάσταση πανικού.η Σου ήταν πιο δεκτική. Ισως κάνω μια απόπειρα πάλι σήμερα το σούρουπο. Να το βαλω στο σημείο που έχω τα δικά τους μήπως έφταιξε η κουζίνα.. Και το συζητάμε. Αλλα θεωρω ότι είναι μεγάλο το διάκενο..

Εμενα αρχική μου σκέψη ήταν να βαλω μέσα σκαλιτσα σχοινάκια κτλ να είναι γεμάτο μην νιώθουν εκτεθειμένα σε ένα τεράστιο κλουβι.. Αλλά με πάγωσε η αντίδραση τους.
 
*Η αλλαγή κλουβιού δεν είναι απλή υπόθεση για πολλά πουλιά...
**Το διάκενο είναι μεγάλο, καλύτερα να μην το διακινδυνεύσεις...
***Το ''φόρτωμα'' δεν λύνει το πρόβλημα, περισσότερο θα μετρήσουν οι ίδιες θέσεις στις ταΐστρες-πατήθρες και τα ίδια παιχνίδια που έχεις στο προηγούμενο τους κλουβί. 🙂
 
Back
Top