Γενικά Να αγορασω ενα albino κοκατιλ που βρηκα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Billy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Billy

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2008
Μηνύματα
363
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Παιδια βρηκα κοκατιλ κατασπρο albino σε πολυ καλη τιμη και καλη κατασταση... Το μονο αρνητικο η ουρα του ειναι κομμενη σαν ψαλιδισμενη νομιζω δεν καταλαβα καλα... Να πω οτι ετσι περιπου ηταν και η ουρα του κοκατιλ που εχασα προχθες και τελικα τον ειχα παρει... Πειτε μου τη γνωμη σας... λετε να ειναι ταλαιπωρημενο να μην το παρω;//και κατι αλλο μονο με dna ξεχωριζω το φυλο στα albino;
 
Ναι μονο με τεστ DNA μπορεις να καταλαβεις το φυλο του. Εφοσον βλεπεις οτι η ουρα ειναι κομμενη ισως ειναι ταλαιπωρημενο το πουλι.Ψαξε το λιγο... Μην κανεις καποια βιαστικη αγορα. Γιατι δεν κοιτας για καποιον εκτροφεα; Αυτη την περιοδο θα βρεις και νεαρο πουλι κι ετσι θα μπορεσεις να το εκπαιδευσεις.
 
εχεισ καμια ιδεα απο εκτροφεισ στη Θεσσαλονίκη; Εχω υποψην δυο μαγαζια τα οποια μου χουν πει οτιαμα τους ζητησω φερνουν μωρα, δεν ξερω θα το ψαξω λιγο ακομα, απλα αυτο το albino το ειδα σαν ευκαιρια, δεν εχω ξαναδει απο κοντα τετοιο
 
Αν είναι ταλαιπωρημένο, να το πάρεις και να του δώσεις την ευκαιρία για ένα νέο σπίτι που θα το αγαπούν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Yasmin
ειναι μαζι με ενα αλλο ολοιδιο και ενα κλασσικο κοκατιλ γκρι κιτρινο, δεν ξερω τι να κανω θα παω αυριο να το ξαναδω...
 
Το θέμα με τα ζώα απο μαγαζιά είναι οτι όσο τα αγοράζει ο κόσμος τόσο θα τα πουλάνε οι έμποροι, επομένως αυτή η άρρωστη κατάσταση των πετ σοπ θα διαιωνίζεται. Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να το ψάξεις με εκτροφείς. Αν του ξεμείνουν τα κοκατίλ του μαγαζάτορα την επόμενη φορά θα το σκεφτεί πολύ πριν παραγγείλει και άλλα κοκατίλ.
 
Που το βρήκες το cockatiel που λες; Τα μαγαζιά που είπες πως μπορεί να σου φέρουν μωρά, σου είπαν τιμή; Κάνε μια βόλτα και σίγουρα θα βρεις μικρό cockatiel. Κοίτα και εκεί που σου είπα και μετά αποφασίζεις... Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε pet shop στη Θεσσαλονίκη. Κοίτα να έχει κλειστού τύπου δαχτυλίδι για να είσαι σίγουρος για την ηλικία.
 
Και εγώ είμαι υπέρ της άποψης να το ψάξεις με εκτροφείς.
Είναι η πολλοστή φορά που διαβάζω την ίδια σχεδόν φράση, που κατά καιρούς έχουν γράψει διάφορα μέλη, αλλά το πώς και που θα βρούμε αυτούς του εκτροφείς, κανένας δεν το έχει αναφέρει.
Κατάλογος πτηνιάτρων υπάρχει στο φόρουμ, οπότε ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρεί εκεί τον πιό κοντινό, στην πόλη που μένει.
Γιατί να μην υπάρχει και ένας κατάλογος εκτροφέων;
Και εγώ ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός κόκατιλ μωρού, ή ταϊσμένου στο χέρι, αλλά μέχρι τώρα οι μόνοι εκτροφείς που έχουν αναφερθεί εδώ, είναι Αθήνα, Ιωάννινα και Ρόδο, άρα πολύ μακρυά για εμένα.
Για να μην πώ και το ότι σε κάποιον από αυτούς απευθύνθηκα με e-mail, ζητώντας να αγοράσω κόκατιλ και parotlet και με "έγραψε" κανονικά.
Φυσικά αν του ζητούσα κάποιον παπαγάλο των 5.000 € ίσως και να τον έφερνε ο ίδιος στον Βόλο😡
 
45 ευρω το βρηκα, αυριο μαλλον παιδια θα παω να δω στο quiko που μ ειπε ο γιαννης
 
αναβαλλεται η επσκεψη μου στο quiko, αυριο θα παω... Πιστευω δηλαδη... Μακαρι να βρω ενα ωραιο κοκατιλ
 
Γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ βρε Billy; Αυτές οι βρωμοαλυσίδες που εκμεταλλεύονται μέχρι αηδίας τα ζώα και τους πελάτες δεν είναι και ότι καλύτερο! Έχεις ψάξει σε αγγελίες μήπως πωλούνται σε καλή τιμή ή χαρίζονται απο ιδιώτη κοκατίλ;
 
Για να μην πώ και το ότι σε κάποιον από αυτούς απευθύνθηκα με e-mail, ζητώντας να αγοράσω κόκατιλ και parotlet και με "έγραψε" κανονικά.
Φυσικά αν του ζητούσα κάποιον παπαγάλο των 5.000 € ίσως και να τον έφερνε ο ίδιος στον Βόλο😡

Συγνωμη για το off topic αλλα θελω να συμφωνησω πανω σ αυτο. Μ εναν απο τους παραπανω επικοινωνησα κι εγω μεσω email για κατι κοκατιλ αλλα επειδη η τιμη τους ηταν χαμηλη εχω φαει γραψιμο. Δυστυχως ομως ετσι ειναι...🙄
 
Back
Top