Φροντίδα Να βαζω τα καναρινια μεσα στο σπιτι οταν εχει ζεστη;

NassiaGr

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2014
Μηνύματα
139
Πόλη
Αθήνα
καλημερα σημερα ζεστη πολυ να βαλω τα καναρινια μεσα στο σπιτι; Τα εχω μονιμα εξω ... ενα κουνελι που εχω θα το βαλω μεσα τα καναρινια ομως κανει η θα τα αναστατωσω με το μεσα εξω;
 
Αν δεν τα κτυπάει ο ήλιος δεν χρειάζεται να τα πας μέσα έξω.
Μπορείς να τους βάλεις μπανιέρες να δροσιστούν και καμιά φέτα αγγουράκι.
 
Δεν τ'αναστατώνεις. Αν έχει καύσωνα φυσικά και θα πρέπει να τα ''προφυλάξεις''
Το μέσα έξω δεν ενδείκνυται να γίνεται συνέχεια, όταν υπάρχουν μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ εσωτ. και εξωτερικού χώρου (π.χ. χειμώνας μέσα 20+ έξω 5).
Αν έξω έχει 37-38 και συ τα βάλεις σε συνθήκες δωματίου (χωρίς aircondition στο full), φυσικά και δεν τους κάνεις κακό.
 
Νάσσια και μόνιμα έξω να τα έχεις δεν έχουν πρόβλημα τα πουλιά (εκτός ακραίων φαινομένων..) αρκεί να είναι προφυλαγμένα από τον ήλιο! βάλτους μπανιέρα να κάνουν και το μπανάκι τους! αν δεν έχεις μπανιέρα εφοδιάσου με ένα ψεκαστηράκι και ψέκαζε τα!

μην ανησυχείς τόσο!
 
εχω μπανακι... λες να ειναι υπερβολη ε; να σου πω .. απο την μια το σκεφτηκα αλλα μαζευω το κουνελι μεσα ετσι και αλλιως... εξω θια τα αφησω να μην καλομαθαινουν και αυτο ετσι και αλλιως ο ηλιος εκει που ειναι το κλουβι δεν παει εχω τεντες! Ευχαριστωωω
 
Είμαι και εγώ της άποψης ότι εφόσον βρίσκονται σε σκιερό μέρος και έχουν μόνιμα διαθέσιμο φρέσκο νερό, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτό που σου είπε ο Αλέξανδρος για το ψεκαστηράκι, αν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις μια φορά την ημέρα. Το απολαμβάνουν πολύ.

Αν παρ όλα αυτά αποφασίσεις να τα βάζεις μέσα, πρόσεχε να βρίσκονται μακριά από το κλιματιστικό.
 
Back
Top