Φροντίδα Να πάρω τον παπαγάλο μαζί μου στις διακοπές;

Τέλεια! βάλε νερό τροφή, παιχνιδάκια και άστον να το γνωρίσει!
Μια χαρά θα περάσετε, τους αρέσουν τα ταξίδια και αυτού του είδους οι αλλαγές, εφόσον βρίσκονται παρέα με τον άνθρωπό τους. Στα καράβια για Κρήτη και Σπέτσες ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη μεταφορά του κλουβιού, το οποίο είχα φυσικά προστατευμένο και σκεπασμένο (για προστασία των πουλιών).
Προσοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, ένα μικρό ψεκαστηράκι με νερό μπορεί να σας φανεί απαραίτητο.

resize.php


Θα βρεις εύκολα στα είδη κομμωτηρίου (Hondos κτλ)
Επίσης προσοχή στα air condition.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστώ! Θεωρώ ότι θα τον απολαύσω και γω στις διακοπές μαζί μου!άλλωστε αυτό έχει για μένα σημασία σημαντική να έχω τα ζώα μου μαζί στις διακοπές μου! Μόνο τη λίμνη με τα χρυσόψαρα δεν θα πάρω μαζί και τα φυτά μου!:D
 
IMG_6303.webp IMG_6304.webp IMG_6305.webp IMG_6306.webp Δεν δείχνει να να έχει κανένα πρόβλημα με το κλουβί όπως βλέπετε! Μάλιστα το μεσημέρι αφού κουράστηκε αρκετά, γιατί εκτός από τις αθλοπαιδιές:D έκανε και αρκετές πτήσεις, πήγε μόνος στο νέο κλουβί και ξεκουράστηκε μια ώρα πάνω στην κούνια του. Έπειτα βγήκε και πήγε στο παλιό του κλουβί!
 
Καλησπέρα σε ολους τους φίλους! Ειχα άγχος για το ταξιδι με το παπαγάλο αλλά τελικά ειναι πολύ καλό παιδί!:Dγια τη μεταφορά βρηκα μια υπέροχη υφασμάτινη σακούλα απο στρώμα κ χώρεσε το κλουβί τέλεια! Ο Zippo μεταλλάχθηκε!;αναζητούσε συνεχώς το χερι μου και ηθελε να τον χαϊδεύω συνεχώς κατι που δεν κανει στην Αθήνα όταν ειναι στο κλουβί του μονο όταν βγαινει εξω!
 
. Ο Zippo μεταλλάχθηκε!;αναζητούσε συνεχώς το χερι μου και ηθελε να τον χαϊδεύω συνεχώς κατι που δεν κανει στην Αθήνα όταν ειναι στο κλουβί του μονο όταν βγαινει εξω!
Αυτή την αντίδραση είχε και το Μαριονάκι ενώ ποτέ άλλοτε δεν ήθελε χάδια...
 
Back
Top