ουάου! τελικά έχει πολλά χρώματα! σε αυτήν την φώτο φαίνεται πολύ πιο καλα!Και το όνομα... Lucky!
ουάου! τελικά έχει πολλά χρώματα! σε αυτήν την φώτο φαίνεται πολύ πιο καλα!Και το όνομα... Lucky!
Ωραίο και το όνομα! Ο Jamie δεν είχε τέτοιο πουλάκι; Ή κάνω λάθος;
Όμορφος είναι, ήσυχος καθόλου. Αυτό είναι που με φοβίζει γιατί η γειτονιά πλέον είναι περίεργη. Τώρα το χειμώνα είναι καλα. Εάν καλοκαιριασει όμως και έχω προβλημα; Κατά τ αλλα είναι ήρεμος και ασουμπαλος λόγω ηλικίας για την ωραΠολυ ησυχο φαινεται! Κ ομορφο!
Όμορφος είναι, ήσυχος καθόλου. Αυτό είναι που με φοβίζει γιατί η γειτονιά πλέον είναι περίεργη. Τώρα το χειμώνα είναι καλα. Εάν καλοκαιριασει όμως και έχω προβλημα; Κατά τ αλλα είναι ήρεμος και ασουμπαλος λόγω ηλικίας για την ωρα
Ίσως αν είχε μια ''παρέα'' όσο είναι μόνος του, για παράδειγμα τραγούδια στο ραδιόφωνο, τηλεόραση, να κάθεται πιο ήσυχος...Έχει δυνατή φωνή είναι η αλήθεια.. λίγα ντεσιμπελ παραπάνω από το Ringneck. Όμως φωνάζει όταν μένει μόνος. Όταν είμαστε παρέα βγάζει μια όμορφη φωνουλα Κ σπάνια θα φωναξει (βασικά κράζει, η μαμα τον λέει κορακι)
Παρέα τελικά θέλει εμένα... Και γενικά κοσμοΊσως αν είχε μια ''παρέα'' όσο είναι μόνος του, για παράδειγμα τραγούδια στο ραδιόφωνο, τηλεόραση, να κάθεται πιο ήσυχος...
Τις πρώτες μέρες με δυσκολία άφηνε το κλουβί του. Τώρα απαιτεί να ανέβει πάνω μου με φωνές.Να τα τελικά! Ενα ένα βγαίνουν στην επιφάνεια τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του... Φωνακλάς κουτσομπόλης, κοινωνικότατος, γόης, του αρεσει η παρέα σου. Γνήσιο αρσενικό δηλαδή!
Αυτό φρόντισε από τώρα που είναι νωρίς να του το κόψεις Ιωάννα. Για το καλό του και όλων σαςΤις πρώτες μέρες με δυσκολία άφηνε το κλουβί του. Τώρα απαιτεί να ανέβει πάνω μου με φωνές...
Προσπαθώ γιατί βλέπω πως πλέον επιζητεί την ανθρώπινη επαφή. Τουλάχιστον κάθεται και παίζει με τις ώρες.Αυτό φρόντισε από τώρα που είναι νωρίς να του το κόψεις Ιωάννα. Για το καλό του και όλων σας
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας