Γενικά Να σας συστήσω το Budgie και το Zebra Finch μου

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Και από όσο θυμάμαι με καναρινάκι που είχα όταν το έβαζα στο σαλόνι το βράδυ κοιμόταν ακόμη και αν είχε φως στο δωμάτιο και τηλεόραση ομιλίες, βέβαια σκεπασμένο.

Μερικές φωτό από το μπανάκι του μικρού και το παιχνίδι του μεγάλου... Ο οποίος συνήθιζε για ένα διάστημα να κάνει πολύ μπάνιο και μερικές φορές και 2 την ημέρα και πλέον δεν θέλει ούτε να το βλέπει, ανεβαίνει στην μπανιέρα πίνει νερό βουτάει το ράμφος και μετά χτυπάει με το ράμφος συνεχόμενα το πλαστικό της μπανιέρας... αν μπορέσω θα τραβήξω αύριο βίντεο να δείτε... είναι περίεργο. Δοκίμασα και με λαχανικά μέσα αλλά και πάλι, έβγαλε τα λαχανικά και το ίδιο. Τι να κάνω!?

Ο Μόρτης...
Το υπερευχαριστήθηκε γιατί μόλις βγήκε έσταζε πολύ!

IMG_7587.jpg



IMG_7591.jpg



IMG_7592.jpg



IMG_7589.jpg


Και ο μεγάλος μην το αδικούμε... χεχεχε!

IMG_7594.jpg
 
Να χαίρεσε τα πουλάκια σου! Είναι και τα δύο πολύ όμορφα και χαριτωμένα! Κι εμένα μου αρέσει που είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους δύο διαφορετικά είδη! Άμα μπορείς και θες ανέβασε στο youtube ένα βίντεο την ώρα που πετάνε στο σπίτι για να τα θαυμάσουμε! Φιλικά Αμβρόσιος! Καλή συνέχεια με τα πουλάκια σου και εύχομαι το καθένα να αποκτήσει το ταίρι του!
 
Back
Top