Να σας φτιάξω λίγο τη μέρα;

Πολυ τρυφερο και συναμα αστειο βιντεακι! Αρχοντικος παπαγαλος με περιποιημενο φτερωμα!

Είναι καταπληκτικό να βλέπεις τι αποτελέσματα μπορεί να έχει η αγάπη σ' αυτά τα απίθανα πλάσματα!

...Χέρι χέρι...

Να και άλλο ένα!
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Κι ένα βιντεάκι αφιερωμένο στο Ροκάκο!
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Πολύ όμορφα όλα, εξημερωμένα, εκπαιδευμένα και ευτυχισμένα! Ευχαριστούμε Δήμητρα!

πραγματικα υπεροχα βιντεακια! Μπραβο σ αυτουσ που εχουν αυτα τα υπεροχα πλασματα και τα χουν φροντισει τοσο καλα αλλα και σε σενα που τα βρισκεισ και μασ τα δειχνεισ δημητρα:)!

Χαίρομαι που σας άρεσαν! Μ'αρέσει να χαζεύω τέτοια βιντεάκια! Μου φτιάχνουν τη διάθεση!(... Και μου βάζουν ιδέες!)

Να και άλλο ένα!

Τι απιστευτο βλεμμα ειναι αυτο! Εχω παθει πλακα😱
Ειναι ισως το πιο γλυκο βιντεο με παπαγαλους που εχω δει..
Σε ευχαριστουμε Δημητρα, οντως μας εφτιαξες λιγο τη μερα :)

Καταπληκτικο το βιντεο του ποστ #6 Ευχαριστουμε Δημητρα! 🙂

Τι απιστευτο βλεμμα ειναι αυτο! Εχω παθει πλακα😱
Ο Μαριος, εχει πολλες φορες αυτο το βλεμμα οταν τον βγαζω απ' το κλουβι και του μιλαω. Δεν θα μπορουσα να το περιγραψω, βλεποντας το βιντεακι μπορειτε να καταλαβετε τι εννοω

Πάρα πολύ ωραία. Ομολογώ ότι ζηλεύω αυτούς που έχουν αυτά τα υπέροχα πλάσματα.

Και η αγαπημένη μου αμαζόνα Λόλα

Back