Ασθένειες Να του την χορηγήσω αντιβίωση;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Παλικάρι μου τις κουτσουλιές δεν τις εξετάζουμε με τα ματια μας... Ευχομαι να εχει καλη κατάληξη το ολο θεμα με το πουλακι!
Συμπληρωνοντας πολύ σωστά τα λόγια του Νίκου να πω πως η ανάλυση κουτσουλιων χρειάζεται μικροσκόπιο και κάνουν μια μέρα να βγουν τα αποτελέσματα.
Πάνο γιατί δεν πας σε κάποιο πτηνιατρο απ την λιστα: https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/ που είμαι μόνο πτηνιατροι και δεν έχουν και πετ σοπ;
Σαν ιδέα στο λέω... σκέψου το!
 
Εγω με το φτωχο μυαλο μου αναρωτιέμαι γιατι αναφερόμαστε σε αυτο σαν πουλάκι και όχι σαν καναρίνι-καρδερινα-παραδείσιο-παπαγάλος κλπ, νιώθω οτι αποκρύπτεται η ταυτότητα του πουλιού επίτηδες. Επίσης δεν μας λες ποια αντιβίωση πρότεινε ο πετσοπάς με ειδικότητα κτηνίατρου. Πάνο για να παίρνεις απαντησεις στη ζωή σου και οχι μόνο στο φόρουμ πρέπει να κάνεις και τις σωστές ερωτήσεις.

Σαν Φίλιππος εγω καταλαβαίνω οτι έχεις μια αρρωστη καρδερίνα και απλα πετάχτηκες μέχρι το πέτσοπ του είπες τα συμπτώματα και εκείνος για πουλήσει σου λέει παρε ενα αντιβιωτικό για να πουλησει, λεγωντάς σου σαν πρόσχημα οτι πρεπει να δράσεις άμεσα.

Να ξέρεις οτι αν έχεις καρδερίνα με κοκκίδια η αντιβίωση δεν θα κάνει κάτι αντ΄αυτου θα αποδυναμώσει το ανοσοποιητικο του πουλιούκαι απλα θα το χάσεις ενω εσύ θα πιστεύεις οτι έκανες ο,τι μπορούσες, μονο που αυτό δεν θα ισχύει.

Θες να σε βοηθήσουμε; Πες αληθειες και θα το κάνουμε.Ακομα και καρδερίνα να ειναι και να σου κλείσουν το θέμα σου υπόσχομαι οτι θα σε βοηθήσω με πμ να την σώσεις αρκεί να μου υποσχεθείς οτι μετά θα πάει εκεί που ανήκει με αποδείξεις (βιντεο).

Δεν ειναι καλό να λέμε ψεμματα δεν μας πάει μπροστά στη ζωη μας και δεν μας βοηθαει να λυνουμε τα προβληματα μας,ισα ισα που δημιουργει περισσότερα.

Μπορει και να πρόκειται για καναρίνι βεβαια και να κάνω λάθος (μακάρι) αλλα ειναι ενα παραμύθι με ενα μικρό βοσκο που ελεγε ψεμματα για τον λύκο και μετα δεν το πιστεύε κανεις, αν το ξέρεις μαλλον καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Σε όλους αξιζουν δεύτερες ευκαιριες και το φόρουμ μας ειναι γεμάτο ατομα που ξερουν να τις δινουν και ειδικα οταν μιλάμε για μικρά παιδια που έχουν την ίδια τρέλα με 'μας. Τερμα τα ψεμματα λοιπόν και σαφείς ερωτήσεις στο μέλλον για το καλό όλων μας.

Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε,
Μην νομίζεις οτι θα κερδίσεις ποντους στα μάτια μας αν βγάλεις πουλακια φετος, πόντους θα κερδίσεις
Οταν θα μας σεβεσαι οπως και εμείς.
Οταν δεν θα λές ψεμματα και θα είσαι σαφής
Οταν θα έχεις ένα και μόνο πουλάκι το οποίο θα το φροντίζεις με αγάπη και θα μαθαίνεις μερα με τη μέρα απο αυτο.
Φιλικά παντα!
 
Θελω να πιστευω οτι απλα εχει να κανει με την ηλικια και την ευχερια εκφρασης αλλα και με το μπατζετ του καθενα

Ομως θα συμφωνησω οτι και ο Πανος πρεπει να γινει σαφως πιο συγκεκριμενος γιατι προς το παρον οι ερωτησεις εχουν την μορφη γκαλοπ 😛

Οτι πουλι κι αν ειναι πρωτη προταιρεοτητα ειναι να μεινει ζωντανο ή να μην το σκοτωσουμε απο δικο μας λαθος
 
η αντιβιωση που μου προτεινε ειναι της Tabernil το doxiciclima για λοιμωξεις αναπνευστικου και πεπτικου!
 
Ωω το φαντάστηκα... Πάνε το πουλάκι σου σε ένα γιατρό καλύτερα... Δες την λίστα που σου έβαλαν τα παιδιά και πάνε σε όποιον σε βολεύει... Περαστικά του...
 
Ωω το φαντάστηκα... Πάνε το πουλάκι σου σε ένα γιατρό καλύτερα... Δες την λίστα που σου έβαλαν τα παιδιά και πάνε σε όποιον σε βολεύει... Περαστικά του...
ο πιο κοντινος ειναι στην καλαμαρια και μου ειναι δυσκολο να παω μεχρι εκει!
 
ο πιο κοντινος ειναι στην καλαμαρια και μου ειναι δυσκολο να παω μεχρι εκει!
Εγώ Πάνο αυτόν τον άνθρωπο ποτέ δεν μπόρεσα να τον βρω...
Δεν έχει μόνο εκεί γιατρό.. Έχει και στο Ρετζικι.. Έχει και έναν στην ανάληψη...
Για καλούς γιατρούς σου μιλάω τώρα...
 
Back
Top