Αναπαραγωγή Νεοσσός με splayed legs

kiriakos21

PB New Member
Εγγραφή
26 Απρ 2015
Μηνύματα
162
Πόλη
Φρέναρος
Παιδια νεοσσος 5 ημερων ειναι με ζαβο ποδαρακι λετε να θρεψει να επανελθει στον τοπο του.; Εγω πιστευω επειδη ειναι μικρο και κουβετε στην φωλια γι αυτο σας λεω. το ειδα τωρα που σηκωστηκε η μαμα τωρα καθετε κανονικα δεν τα ενοο τι λετε.;
 
Χρειαζεται φωτογραφια για να εχουμε εικονα της εκτασης και της σοβαροτητας της καταστασης.
 
ε μου λεει ειναι μεγαλη και δεν με αφινη να την ανεβασω ειναι λιγο στραβο
 
Ειναι ακριβος η ιδια περιπτωση απλος εμεναν ειναι 5 ημερων παιδια. Γι αυτο σα λεω μπορει να φτιαξει εκειδη ειναι μικρο @Myra
image.webp
 
Ειναι ακριβος η ιδια περιπτωση απλος εμεναν ειναι 5 ημερων παιδια. Γι αυτο σα λεω μπορει να φτιαξει εκειδη ειναι μικρο @Myra


Δες εδώ για το πώς να διορθώσεις τα splayed legs.

Και σε βίντεο
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.


Eίναι ανάγκη να το διορθώσεις άμεσα διότι όσο το αφήνεις έτσι θα γίνεται και δυσκολότερο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει απο μόνο του.
 
Αφου ειναι παρα παρα πολυ μικρο δεν μπενουνε τα ποδια τ εχει πιθανοτητα να γιανει οσον μεγαλωνει
 
Ειναι τοτσιρικο και δεξ εχει πετ σοπ κοντα μιπος να δεσω τα ποδαρακια του μαζι με μια κλοστιτσα.;
 
Ειναι τοτσιρικο και δεξ εχει πετ σοπ κοντα μιπος να δεσω τα ποδαρακια του μαζι με μια κλοστιτσα.;
Δεν ξερω τι εννοεις με το"τοτσιρικο"... Μπηκες στον κοπο να δεις το βιντεο που σου εβαλε ο Ανεστης; Τι να το κανεις το πετσοπ?
 
τιτσιρικο=γυμνο και ειναι πολι μικρα τα ποδαρακια ενω στο βιντεο ειναι μεγαλα. Γ´αυτο σου λεω..
 
τιτσιρικο=γυμνο και ειναι πολι μικρα τα ποδαρακια ενω στο βιντεο ειναι μεγαλα. Γ´αυτο σου λεω..
Το βιντεο ειναι για να καταλαβεις πως γινεται και να προσπαθησεις να το κανεις. Οχι οτι γινεται μονο τοτε. Ζητησες βοηθεια φιλε μου, προσπαθησε να το πετυχεις :)

*Βασικα τι συζηταμε για τα μεγαλα ποδια, εφοσον ειναι παπαγαλος στο βιντεο..
 
Εάν τα δέσεις με κλωστίτσα μπορεί να διαλύσεις τελέιως τα πόδια του. Τελείως όμως. Νομίζω πως δεν διάβασες αυτά που σου παρέθεσα. Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά (που τα γράφει το άρθρο) πες το να στο κάνουμε πιο λιανά.
 
Ειδα το βιντεο επειδη αγγλικα δεν γνωριζω ειμαι μικρος ακομα

Καπως ετσι εννοω παιδια @Myra
 

Συνημμένα

  • image.webp
    image.webp
    32,1 KB · Προβολές: 70
Καπως ετσι εννοω παιδια @Myra

Kάντο κι έτσι. Παρακολούθησε το όμως μέσα στην ημέρα αν είναι ταισμένο σε περίπτωη που οι γονείς του το απορρίψουν λόγω του ξένου σώματος. Θα αλλάζεις κάθε 2 μέρες τον επίδεσμο με τεράστια προσοχή και θα βλέπεις αν το πουλάκι στέκεται κανονικά στα δυό του πόδια πριν του ξαναδέσεις τον επίδεσμο.
 
Παιδια σας ευχαριστω... Αν μπορειτε εκεινο το αρθρο που ειναι αγγλικα να μου το βρειτε ελληνικα θα χαρω ιδιαιτερα
 
Κυριάκο εφοσον το μωρακι εχει splay legs δεν μπορει να επανελθει μονο του και αν δεν κανεις κατι αμεσα θα παραμεινει ετσι για ολη του τη ζωη. Οσο ειναι μωρο μπορεις να επεμβεις μιας και τα κοκκαλα του ακομα δεν εχουν σκληρυνει.
Η κλωστη λογο του οτι ειναι πολυ λεπτη δεν κανει σε καμια περιπτωση γιαυτη τη δουλεια οχι μονο για καναρινι αλλα για οποιοδηποτε μωρο με τετοιο προβλημα.
Οτι υλικο και να χρησιμοποιησεις πρεπει να προσεξεις τα εξης.
1. Να ειναι ενα μαλακο υλικο (γαζα, επιδεσμος, κ. Α) όχι σιδερακια πλαστικα και σκληρα αντικειμενα (ναι το εχω ακουσει και αυτο) που μπορει να τραυματισουν το μωρο ή να κανουν κακο και στα υπολοιπα μωρα
2. Ο τροπος δεσιματος! Παρα πολυ προσοχη! Αν το δεσεις αρκετα σφυχτα θα κοψεις τη ροη αιματος στα ποδια και δημιουργια νεων χειροτερων προβληματων, αν το δεσεις πολυ χαλαρα δεν διορθωνεις το προβλημα μιας και δεν εχεις φερει τα ποδια στη σωστη θεση
3. το υλικο που θα χρησιμοποιησεις να μην ειναι εντονο χρωμα, δεν θα βαλεις πχ κοκκινο ή πρασινο χρωμα γιατι η θηλυκια θα το πεταξει απο τη φωλια μαζι με το μωρο. Θες γηινα χρωματα και να εισαι αρκετα τυχερος ωστε η θηλυκια σου να το αγνοησει.
4 δεν θα δεσεις τα ποδια με τιποτα σελοτέιπ, ταινια! ακομα και να χρησιμοποιησεις τραυμαπλαστ δεν θα βαλεις την κολλα απευθειας πανω στο δερμα του πουλιου. Θα περασεις ενα μικρο κομματακι γαζας και μπορεις να βαλεςι το τραυμαπλαστ για καλυψει απο πανω.
5. ελεγχος της φωλιας, αν ταϊζεται φυσιολογικα το μωρο ή αν η καναρα το αγνοεί ή προσπαθει να πεταξει το ξενο αντικειμενο απο τη φωλια. Οσο το δυνατον το βαζεις σε θεση που να μην πολυφαινεται.
6. σε μια μερα το προβλημα αυτο δεν φτιαχνεται! Οσο μεγαλωνει το μωρο σε αυτη τη κατασταση τοσο πιο πολλες μερες θελει η ολη προσπαθεια. Καθημερινα θελει να αλλαζεις τη γαζα, να βλεπεις την εξελιξη του ποδιου, (μονο αν το κανεις θα καταλαβεις το δεσιμο και ποσο χαλαρα ή οχι το εχεις) και οταν το αλλαζεις πριν του βαλεις τη νεα γαζα θα του κανεις ολιγολεπτες ασκησουλες και μασαζ ελαφρυ στο ποδι.Αυτο γιατι τοσες ωρες δεμενο και ακουνητο δεν θελουμε να παθει αγκυλωση και με το μασαζ να κυκλοφορισει το αιμα.
το κακο ειναι οτι το πουλακι ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος και θελει πολυ λεπτους χειρισμους. Επισης η ολη διαδικασια δεν πρεπει να σου παιρνει τη μιση μερα..
Καλη αναρωση στο μικρουλη!
 
Back
Top