Το καλό με εσάς παιδιά είναι ότι δεν ξέρουμε ποτέ ποίος από τους δύο μιλάει. Κατά τα άλλα η συμβουλή σας είναι πολύ χρήσιμη για όσους ασχολούνται με κλωσσομηχανη.Και μια συμβουλή που κ μένα μου την είχαν πει όσο ασχολιομουνα με κλωσσομηχανη, αφού ξεκίνησαν και βγαίνουν λογικά έκλεισαν τις μέρες που έπρεπε. Καλό είναι κάθε δύο ώρες να τα ψεκάζεις με χλιαρό νερό. Βοηθάει τη μεμβράνη να μαλακώσει και έτσι βοηθάς και τους νεοσσους
Μέχρι και το θάνατο. Δε ξέρω αν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει κλωσσομηχανη, παρόλο αυτά θα σου πω τα εξής... είναι μια τεχνητη παρέμβαση στη φύση και σίγουρα δεν έχεις την επιτυχία της κλωσσας.υπαρχουν απώλειες όπως θάνατος πουλιών, αυγά που για κάποιο λόγο δεν σκάνε, κι η περίπτωση να κάνει τρύπα και να μη καταφέρει να σπάσει τη μεμβράνη για να βγει. Δυστυχώς τα συναντάς όλα τα φαινόμενα. Ειδικά στη περίπτωση σου που δε ξέρεις καν αν υπάρχει συγγένεια μεταξύ των πουλιών. Και ενας μεγάλος παραγωνταας είναι η προετοιμασία και των δύο γονιων για δυνατά αυγά και επομένως δυνατά κ υγειη νεοσσακια. Εύχομαι να έχεις μεγάλο ποσοστό επιτυχίαςΗ πίεση εξόδου τι συνέπειες μπορεί να έχει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας