καλησπερα στην παρεα. Θα γραψω και εγω καποιες εμπειριες που εχω με μηχανη. Αποθηκευσα 12 αυγα σε μερος σκιερο. Και μια μερα πριν τα βαλω σε μηχανη, ανακαλυψα οτι η θερμοκρασια στο μερος που τα ειχα ηταν παρακαλω,29 βαθμοι. Μελανιασα απο το κακο μου αλα δεν τα παρατησα. Καταφερα και εβγαλα 5 ζουμπουλουδικα ορτυκακια και σημερα μετα απο 11 μερες ειναι μια χαρα. Απο τοτε εχω κανει το εξης για να τα κραταω σε χαμηλη θερμοκρασια.σε ενα μικρο τσαντακι παραλιας, εχω βαλει μια παγοκυστη και πανω εχω βαλει μια πετσετα. Και σε ενα ταπερακι κραταω τα αυγα μου σε 16 με 19 βαθμους. Οτι καλυτερο μπορω να κανω, σε 10 μερες βγαινουν απο τη μηχανη και θα δουμε τι καναμε. Επισης πριν 3 μερες εβγαλα 6 οτυκακια απο τα 7 που εβαλα στη μηχανη και δυστυχως το ενα μικρουλι στραβοπαταει το ποδι του. Τρεχει μια χαρα πανω κατω και γενικα δειχνει οκ. Αλλα δεν μπορω να το βλεπω ετσι. Εχω και μια απορια εδω. Τα 2 απο τα 6 εχουν κιτρινο χρωμα και τα υπολοιπα ειναι ποιο σκουρα. Δηλ εχουν ποιο χοντρες και σκουρες ριγες,τζαμπο η ρατσα τους, ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα.